Vraag

Protocol verwijderen: link van nieuw protocol opnemen in bericht naar collega's die document als favoriet hebben ingesteld

  • 20 July 2023
  • 1 reactie
  • 21 Bekeken

Badge

We willen graag een protocol archiveren, aangezien de informatie daarvan nu in een ander document staat. Het protocol is door heel veel collega’s (verpleegkundigen, administratie) van andere afdelingen als favoriet ingesteld. Het is dan ook belangrijke informatie die hierin staat.

Als ik het document verwijder krijgen zij een melding, maar kan ik er ook voor zorgen dat ze in die melding de naam van het nieuwe protocol krijgen zodat ze die als favoriet kunnen markeren? Dat het via het systeem zelf gaat? Dus is het mogelijk het bericht aan te passen? 

Een andere optie is om zelf een mail op te stellen naar alle medewerkers, maar het is mooier als dit direct via het systeem kan.
Is dit mogelijk? 


1 reactie

Hoi @esterdegroot,

Het opstellen van zo'n mail in Zenya is helaas niet mogelijk. Wellicht zou je als workaround van het oude protocol nog een nieuwe versie kunnen maken waarin je de oude inhoud niet meer toont maar alleen een tekst plaatst waarin je uitlegt dat er een nieuw document is. Je kunt daar dan een link naar dat nieuwe document in toevoegen en aangeven dat gebruikers het oude protocol bij hun favorieten weg kunnen halen en het nieuwe weer kunnen toevoegen.

Kun je daar iets mee?

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring