Vraag

Publicatie datum versus effective date

  • 16 January 2024
  • 3 reacties
  • 16 Bekeken

Badge

In GMP is het noodzakelijk dat publicatiedatum en effective date van een procedure verschillend zijn van elkaar zodat tussen de publicatie en het effectief in voege gaan van een procedure het personeel getraind kan worden. Hoe kan hiermee omgegaan worden in Zenya?

Wanneer bv een nieuwe versie van een procedure nu geautoriseerd  wordt, wordt die gepubliceerd en wordt de vorige versie automatisch gearchiveerd. Maar zo lang het personeel niet getraind is, zou de vorige versie nog in voege moeten blijven en de nieuwe wel al gepubliceerd moeten zijn maar nog niet in voege. Kan in Zenya een onderscheid gemaakt worden tussen publicatiedatum en effective date?

 

Alvast bedankt voor jullie reacties! 


3 reacties

Reputatie 2
Badge +3

Hallo @Kirsten APB 

Het is niet mogelijk om 2 versies naast elkaar te publiceren, wel is het mogelijk om een document klaar te zetten voor publicatie.
Bij het beginnen van de beoordelingsrond kan je een publicatiedatum kiezen en aangeven dat het document niet voor die tijd gepubliceerd mag worden.
Als het document dan eerder goedgekeurd is zal het document de status “wacht op publicatie” krijgen. 

Is dit wat je zoekt?


 

 

Badge

Beste,

Helaas is dit niet echt wat we zoeken. Als een document nog niet gepubliceerd is, kunnen eindgebruikers het immers ook niet raadplegen om er in getraind te worden.

We zoeken echt naar een mogelijkheid dat een document wel al gepubliceerd is maar nog niet in voege is en dat dit voor eindgebruikers duidelijk is in Zenya.

Alle tips zijn welkom.

Reputatie 4
Badge +4

Hi Kirsten,

Wat een mogelijkheid is, is dat je het concept exporteert en vervolgens in een andere map importeert en je publiceert dan het document.
Op deze map geeft je dan de gebruikers die de training hebben gehad leesrechten.
Zodra iedereen de training heeft gehad verwijder je dit document en publiceer je het concept document.

 

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring