Beantwoord

Rechten decentraal documentbeheerders

  • 21 October 2020
  • 2 reacties
  • 341 Bekeken

Goedemorgen! Wij hebben bij sommige mappen meerdere documentbeheerders ingeregeld. Zoals bijvoorbeeld bij de zorgafdelingen: kliniek en polikliniek hebben verschillende beheerders met documenten in dezelfde map. Nu kunnen zij documenten in concept zetten terwijl zij niet bij het document onder eigenschappen als documentbeheerder staan. Was dit voorheen ook al zo? En is dit standaard of ergens aan te passen?

Daarnaast kunnen alle decentrale beheerders documenten verplaatsen naar een andere map. Dit willen we bij voorkeur alleen centraal kunnen doen op verzoek. De reden hiervoor is dat documenten soms worden verplaatst zonder dat de ontvangende afdeling hierbij was betrokken.

Alvast bedankt!

icon

Antwoord op het topic Job Kramer 21 October 2020, 10:48

Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 5

Je kunt rechten op een document hebben omdat je als documentbeheerder bent ingesteld op het document, en je kunt rechten op alle documenten op een map hebben, omdat je een andere beheerrol hebt gekregen op de map. In het applicatiebeheer kun je instellen welke rechten welke rol precies krijgt:
 

Vermoedelijk hebben de betreffende gebruikers een rol uit het bovenste lijstje met te ruime bevoegdheden voor jou wensen. Je kunt daar zelf rollen aan toevoegen die wel precies de juiste rechten hebben.

Zie ook deze training voor meer informatie.

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring