Vraag

Specifieke gebruiker op de hoogte stellen van gewijzigde documenten

  • 25 November 2019
  • 6 reacties
  • 91 Bekeken

Reputatie 2
Badge +6
  • Niet actieve gebruiker
  • 57 reacties

Hoi,

 

Wij zoeken naar een makkelijke oplossing om bij specifieke documenten de juiste personen op de hoogte te kunnen stellen wanneer een gepubliceerd document na wijzigen opnieuw is gepubliceerd.

 

bijv. betreft alle documenten die Antistolling raken.

Wij hebben nogal wat documenten waarin informatie over antistolling is opgenomen. De Antistollingcommissie wil hier graag wat vat op hebben.  Het zou bijv. mooi zijn als er bij een wijziging van een document de Antistollingscommissie op de hoogte word gebracht als er een filter op staat met bijv ‘antistolling’.

 

Hoe gaan andere ziekenhuizen hiermee om?


6 reacties

Reputatie 5
Badge +6

Hoi @Jenny

 

Bedankt voor je vraag! 

Ik kan je vertellen dat in de release van versie 5.13 van iProva de volgende functionaliteit komt:

  • Wanneer je een document als favoriet hebt gemarkeerd, houden we je straks middels notificaties op de hoogte als er wijzigingen aan dat document zijn.

Dit biedt mogelijk de oplossing waar je naar opzoek bent!

Reputatie 2
Badge +6

Hoi Dennis,

Dit klinkt wel interessant.

Dan wel de vraag:  Hoeveel favorieten kan je aanmerken als favoriet. Kan je bijv ook een filter gebruiken op het woord ‘Antistolling’ en dan zo deze documenten als favoriet aanmerken?

 

Wanneer komt deze Release uit? Ik zie deze nog niet staan bij de update's

Reputatie 5
Badge +6

Hoi @Jenny,

 

In principe kun je een onbeperkt aantal documenten als favoriet aanmerken. Wil je echter van documenten een melding krijgen bij wijzigingen dan moet per document aangegeven worden dat dit een favoriet document is. 

 

Via deze link kun je lezen wat er allemaal verwacht gaat wordt in de nieuwe release. Op www.update.infoland.nl kun je terugvinden wat er in de voorgaande releases zat.  

 

We hopen 5.13 spoedig uit te kunnen brengen! Houd onze update pagina in de gaten om precies te weten wanneer deze wordt uitgebracht!

Reputatie 2
Badge +6

Hoe gaan andere ziekenhuizen hiermee om?

Reputatie 5
Badge +8

Je kunt een gebruikersgroep “Antistollingscommissie” aanmaken en deze in de leesbevestiging zetten bij betreffende documenten.

Reputatie 2
Badge +6

ja, dat klopt Emile, echter wanneer weet je nu wanneer een document iets van Antistoling bevat. Als wij op dit moment zoeken op het woord Antistolling komen we al op ruim 600 documenten. Hoe weten we dan of er een document bij komt of afgaat.

 

Wij zijn wel druk bezig om dit op te schoonen maar dan nog: hoe kan je hier vat op houden?

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring