Vraag

Standaard Publicatiedatum op mapniveau

  • 30 March 2022
  • 2 reacties
  • 28 Bekeken

Badge

we zoeken een manier om automatisch een standaard publicatie datum te forceren op mapniveau (dus een aanpassing van een systeemveld = publicatiedatum). 

Voorbeeld: 

Document wordt op 01/01/2021 gepubliceerd en controledatum staat op 9 maanden. Maar nieuwe versie mag pas gepubliceerd worden op 01/01/2022. Idealiter kan de beoordelaar al goedkeuren in die 3 maanden voor publicatiedatum. 

Is dit mogelijk binnen de huidige opzet. 


2 reacties

Reputatie 5

Als ik het goed begrijp heb je gepubliceerde documenten die op enig moment gecontroleerd moeten worden, maar als daar een nieuwe versie voor geschreven moet worden, dan mag deze nieuwe versie niet direct gepubliceerd worden, maar pas 1-1 van het volgende jaar (bijvoorbeeld). Dat roept bij mij de vraag op: waarom zou je dat willen? Als er een nieuwe versie is goedgekeurd, is het mijns inziens normaalgesproken juist zaak deze nieuwe versie zo snel mogelijk te publiceren.

Hallo @Frederik MIchielsen,

 

Bij het starten van de beoordeling bij een document kun je een datum in de toekomst ingeven waarop het document gepubliceerd mag worden. Als de documentversie dan eerder reeds goedgekeurd is, dan krijgt de documentversie de status “wacht op publicatie” totdat die datum bereikt is.

Publicatiedatum in de toekomst instellen bij het in beoordeling zetten van het document.

 

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring