Beantwoord

Statussen bij opmerkingen

  • 30 September 2021
  • 5 reacties
  • 79 Bekeken

Badge +3

Weet iemand wanneer je een status bij een opmerking op geaccepteerd zou willen zetten?

Welke meldingen worden er dan gemaakt?

 

icon

Antwoord op het topic Cindy Segers 4 October 2021, 13:18

Bekijk origineel

5 reacties

Reputatie 3
Badge +5

Hallo @Sigrid,

Als je als documentbeheerder de opmerking gelezen hebt en er akkoord mee gaat, maar ze nog niet verwerkt, dan zet je de status van de opmerking op “geaccepteerd”.
Daarna zou je een schrijver kunnen uitnodigen die de opmerking dan verwerkt in het document.

Als een opmerking geaccepteerd wordt krijgt de gebruiker die de opmerking geplaatst heeft daar een notificatie bericht van.

 

Badge +1

@Cindy Segers 

Binnen onze organisatie zouden we het fijn vinden als de opmerkingen die je ‘accepteert’ niet meer bij ‘onbehandelde opmerking’ wordt meegeteld.

In de print screen (van onze TDC afdeling) is te zien dat deze nog wel meetelt ook al is deze opmerking al geaccepteerd en wordt meegenomen in een nieuwe versie t.z.t.

We vinden het fijn dat ‘geaccepteerd’ wel de doorgang naar een nieuwe versie publiceren tegenhoudt, maar willen deze liever niet zien bij ‘onbehandeld. 'Zodat je hier niet steeds weer gaat kijken terwijl je er nu niets mee hoeft te doen. (of wellicht een 2e kolom met ‘geaccepteerde opmerkingen' maken?)

Zijn hier ideeën over binnen Infoland?

Groeten Judith

 

 

Als je de tabel ‘aandacht vereist’ volgt, dan krijgen alleen de documenten die nog ‘nieuwe’ opmerkingen hebben een geel labeltje. De documenten waar je geantwoord hebt op de opmerkingen, krijgen geen geel labeltje meer. Dit is wel helpend, maar het zou nog wel duidelijker kunnen. Alvast bedankt voor het meedenken.

Reputatie 3
Badge +5

Met “Aantal onbehandelde opmerkingen” wordt het aantal niet afgesloten opmerkingen bedoeld.

Zoals @Mbeusink aangeeft kun je in de lijst van documenten het veld “aandacht vereist” als kolom opnemen en filteren op “Veld Aandacht vereist is gelijk aan ‘Er zijn nieuwe opmerkingen voor dit document waarvan u documentbeheerder bent’”

Veel dank Cindy. Als suggestie zou ik willen aandragen om het label ‘aantal onbehandelde opmerkingen’ te wijzigen naar 'aantal niet afgesloten opmerkingen’ of een vergelijkbare tekst. Dat zou het label in mijn ogen meer kloppend maken en minder verwarring geven.

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring