Vraag

Tegelijkertijd beoordelen van gekoppelde documenten

  • 29 April 2020
  • 1 reactie
  • 49 Bekeken

Badge

Graag had ik geweten of documenten die gekoppeld werden ook worden samengehouden tijdens de beoordelingsrondes?

Wij zouden gekoppelde documenten nl graag doorheen het hele beoordelingsproces kunnen samenhouden zodat de beoordelaars deze documenten steeds samen krijgen en de gekoppelde documenten ook gelijktijdig gepubliceerd worden.
Nu is het voor beoordelaars vaak onoverzichtelijk als de ene taalversie bv wordt afgekeurd en de andere niet. Daardoor krijgen ze de ene taalversie vroeger dan de andere in beoordeling.


1 reactie

Reputatie 4

Hoi @Kirsten APB,

 

Op dit moment worden gekoppelde documenten niet samengehouden tijdens de beoordelingsronde. Bij het maken van deze functionaliteit zijn we bij een aantal klanten nagegaan waar de wensen lagen en daar is onder andere uit gekomen dat men deze koppeling niet wenst. Het is in sommige gevallen namelijk ongewenst om bijvoorbeeld een Nederlandse versie van een document niet te publiceren omdat de Engelse versie niet in orde is.

 

Wel zou er gekeken kunnen worden op welke plekken in het proces (bijvoorbeeld bij het beoordelen) duidelijker kan worden welke documenten gekoppeld zijn aan het document waar je op dat moment aan werkt, en wat de status van die gekoppelde versies is.

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring