Beantwoord

Tijdelijke waarneming tijdens vakantie / ziekte

  • 22 August 2022
  • 5 reacties
  • 52 Bekeken

Badge +3

Hoe kun je tijdelijk de taken van iemand overnemen tijdens ziekte/ vakantie? Ik zie wel een out of office melding en hoe je taken definitief over kunt nemen.

icon

Antwoord op het topic Job Kramer 23 August 2022, 09:02

Bekijk origineel

5 reacties

Reputatie 5
Badge +6

@Johan Dik 

Beste Johan, als je de out of office instelt voor een bepaalde periode zoals periode van ziekte of verlof dan is dit enkel gedurende deze periode dat binnen Zenya Flow de taken worden overgenomen door de 2de voorkeurscoördfinator.

Als administrator kan je dit ook instelllen voor een gebruiker wanneer iemand onverwachts langdurig afwezig is.  Kijk ook eens naar het topic “Out-of-Office back-up voor elke gebruiker/rol”, misschien dat je hier bij kan aansluiten en meestemmen.

Badge +3

@Els Lowette Het gaat mij vooral om de Doc omgeving. Wij werken (nog) niet met FLOW. Bedankt voor de tip (even gestemd ;-))

Reputatie 5

Het is momenteel in documentbeheer niet mogelijk tijdelijke vervanging te regelen. Wel kun je meerdere documentbeheerders instellen op een document. Taken met betrekking tot dat document gaan dan naar elke documentbeheerder.

Badge +3

@Job Kramer het is dus niet mogelijk om een approval van documenten alleen tijdens vakantie/ziekte door een back-up te laten uitvoeren? In dit geval zou de reviewer aangepast moeten worden en later weer terug naar de oorspronkelijke reviewer?

Reputatie 5

@R. Overes inderdaad. Je kunt overigens wel ineens alle beoordelingstaken en verantwoordelijkheden overhevelen naar een andere gebruiker, via het overnemen van verantwoordelijkheden in het gebruikersbeheer (je kunt daar kiezen om het alleen voor document beoordeling te doen). 

Of je het nu per geval doet, of allemaal tegelijk, zul je als je het weer terug wilt draaien dit volledig met de hand moeten doen, tenzij je alles hebt overgedragen op een gebruiker die in het geheel geen andere beoordelingstaken heeft. In dat geval kun het via overnemen van verantwoordelijkheden weer terugzetten (aangezien je dan niet per ongeluk allerlei andere beoordelingstaken mee overdraagt).

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring