Beantwoord

Uitzetten globaal sjabloon voor lezers

  • 22 November 2023
  • 2 reacties
  • 31 Bekeken

Reputatie 3
Badge +7

Wij zouden graag het globale afdruksjabloon voor lezers willen uitzetten, dit omdat er bij ons altijd een koptekst boven het document wordt afgedrukt, waarin (ons inziens) alle gewenste informatie staat. Een afdruksjabloon is wat ons betreft hiervoor overbodig. 

Ik wilde dit testen op de testomgeving en heb hier dus het afdruksjabloon voor lezers uitgezet, dan krijg ik onderstaande melding.

'’Waarschijnlijk problemen krijgen'’ is vrij vaag… :) wat voor een problemen zouden zich kunnen voordoen?

icon

Antwoord op het topic Tino Brouwer 24 November 2023, 11:42

Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 2
Badge +3

Hallo @Mila 

Als een gebruiker met leesrechten een document zou willen afdrukken terwijl deze een sjabloon moet gebruiken, zal dit afdrukken niet lukken omdat er geen sjabloon beschikbaar is.
Je zou er dan voor moeten zorgen dat er een afdruksjabloon beschikbaar is voor lezers voor alle documenten behalve proces documenten. 
Voor HTML (vrij web en gestructureerde) documenten is altijd een afdruksjabloon benodigd als hier geen sjabloon voor beschikbaar is kan dit voor problemen zorgen.

Als alternatief kan je op de documentmap ook instellen om geen afdruksjabloon beschikbaar te stellen bij het afdrukken van Word/Excel/Powerpoint/PDF documenten. 

 

 

Zie ook:

 

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring