Vraag

Webshare - tips voor gebruik bij fusie?

  • 8 January 2024
  • 4 reacties
  • 72 Bekeken

Badge +5

Kunnen de mensen waarmee je documenten deelt in webshare ook zelf aanpassingen doen aan de documenten?  

En hoe raden jullie aan om documenten over te brengen van het ene ziekenhuis naar het andere ikv een fusie bv?

 

Mvg

Anne-Sophie 


4 reacties

Reputatie 2
Badge +6

hallo Anne-Sophie, 

 

Wij zijn een aantal jaar geleden gefuseerd en hebben 2 documentsystemen samengevoegd. Als je wilt kunnen we wel eens bellen. We hebben tijdelijk met webshares gewerkt.

Badge +1

Hoi Anne-Sophie,

Ook wij zijn een paar jaar geleden gefuseerd met onze 2 zenya omgevingen naar 1 omgeving. Je mag ook contact met mij opnemen.
We hebben tijdelijk gewerkt met webshares.

Reputatie 2
Badge +6

Dag Anne-Sophie,

Wij zijn op dit moment bezig met de fusie van de Zenya-omgevingen van AZ Maria Middelares en AZ Sint-Vincentius Deinze. Ik wil onze aanpak ook gerust eens aan je toelichten.

Hallo @Anne-Sophie ,

Om je eerste vraag te beantwoorden of mensen gedeelde webshare documenten kunnen bewerken, is het antwoord nee; zij kunnen deze niet inhoudelijk bewerken. Dit is wel mogelijk als de documenten losgekoppeld worden en daarmee worden opgenomen in je eigen systeem.

Overigens is de webshare bij een fusie zeker een optie om documenten van de ene omgeving naar de andere over te zetten en ze daarna los te koppelen. Standaard gebeurt dat loskoppelen per document. En bij een fusie hebben we de technische mogelijkheid om ook in ‘bulk’ los te kunnen koppelen. Voor meer informatie kun je je accountmanager hierover benaderen.

Aandachtspunten bij fusie:

  • Wat doe je met de data uit de verschillende omgevingen? Denk aan gemaakte meldingen, ingevulde vragenlijsten enz. Deze data worden niet meegenomen wanneer je onderdelen exporteert en importeert. Om die data te behouden kun je rapporten uitdraaien en bewaren. Er is ook een mogelijkheid om via maatwerk sommige data over te zetten. Daarnaast is er een mogelijkheid om van een ‘oude’ omgeving een Icebox te maken. Dit betekent dat wij de betreffende Zenya omgeving bevriezen voor een bepaalde periode. Je kunt deze omgeving dan wel gewoon inzien maar je kunt niks meer aanpassen/toevoegen.
  • De Organisatie-Eenheden structuur zal bij een fusie ongetwijfeld aangepast worden. Dat kan ook een ingrijpende aanpassing zijn in Zenya voor de verschillende modules en de rechten die daarbij horen. Ook voor de resultaten en rapportages moet je goed bedenken hoe je deze wijzigingen in de OE structuur gaat doorvoeren.
  • User Provisioning en Single Sign On zal opnieuw ingericht moeten worden. Nieuwe gebruikersgroepen moeten geformeerd worden/de huidige gebruikersgroepen moeten mogelijk aangepast worden

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring