Vraag

Wie heeft ervaring met SharePoint integratie?

  • 11 January 2024
  • 1 reactie
  • 34 Bekeken

Reputatie 1
Badge +2

Wij zijn op zoek naar ervaringen van beheerders met de SharePoint integratie met Zenya. Onze interesse gaat vooral uit naar de integratie door middel van de Microsoft Search connector.

Zijn er organisaties die wellicht open staan voor een online meeting tussen beheerders van Zenya en SharePoint aan beide kanten? We zijn vooral geïnteresseerd in de te maken keuzes, eventuele valkuilen en de ervaringen in de praktijk voor gebruikers.

Groet,

Femke Wijnker


1 reactie

Reputatie 3
Badge +6

Hoi Femke,

Wij hadden de SharePoint on premiss integratie met Zenya toen we nog Zenya on premiss hadden. Inmiddels zijn wij gemigreerd naar Zenya Cloud en ook daar werkte het prima.

We zijn nu ook gemigreerd naar SharePoint Online. We hebben beide integratieoplossingen bekeken (niet alleen functionaliteit maar ook kosten). We zijn toen tot de conclusie gekomen dat de search connector te duur was ten opzichte van de mogelijkheden die het toen bood. Voor ons was het een hele achteruitgang. Ook de Integratie Kit bood niet dezelfde functionaliteit zoals we die gewend waren en hebben afgezien van een integratie tussen Zenya Cloud en SharePoint Online. 

 

Succs

ellen

 

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring