Vraag

Wissel van documenttype?

  • 10 February 2021
  • 3 reacties
  • 106 Bekeken

Badge +2

Hallo,

Wij willen graag een nieuw documnettype toewijzen aan bepaalde documenten. De structuur van het nieuwe documenttype is identiek aan het bestaande documenttype, behalve dat er security op bepaalde paragrafen ingesteld is in het nieuwe documenttype. Dus de inhoud en de structuur veranderen niet, alleen verandert de security.
Bestaat er een methode om die switch van documenttype te doen zonder de inhoud telkens per document manueel over te zetten?
met dank,

Stefaan


3 reacties

Reputatie 2
Badge

Wanneer zowel het bron als doel document type een gestructureerd document is, zal het systeem paragrafen met dezelfde naam automatisch koppelen tijdens het wijzigen van het document type. Om het document van type te wijzigen zit bij concept documenten een knop "document type wijzigen" in de ribbon in de documentdetails pagina.

Reputatie 5
Badge +6

Hoi @stefaan

 

In aanvulling op de reactie van Paul en jouw vraag. Ik ga er even vanuit dat op dit moment het huidige documenttype al een gestructureerd document is. Je geeft aan dat het verschil tussen het huidige en nieuwe documenttype alleen een security is op een aantal paragraven (die ook al bestaan in het huidige documenttype). 

Volgens mij is de eenvoudigste oplossing, waarbij je dan geen documenten hoeft te switchen naar een ander documenttype, om de aanpassingen m.b.t. security op een aantal paragraven door te voeren in het huidige gestructureerde documenttype. Deze wijzigingen in het huidige documenttype worden dan automatisch doorgevoerd voor de documenten die al gebruik maken van dit documenttype.

 

Als er toch een verschil is waardoor een switch van documenttype wel nodig is, dan kan dit alleen per document. 

Badge +2

@PaulVrugt @Dennis Langenhuijsen 
Bedankt voor de reacties! Dit helpt ons waarschijnlijk een goed eind vooruit!

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring