Vraag

Zelfde opmerking bij meerdere documenten plaatsen?

  • 29 March 2022
  • 6 reacties
  • 53 Bekeken

Reputatie 1
Badge +1

Hoi allemaal,

 

Weten jullie of het mogelijk is om een opmerking bij meerdere documenten tegelijkertijd te kunnen plaatsen, aan de beheerderskant?

Want:

  • Als we een term (bijvoorbeeld IGZ → IGJ) in meerdere documenten willen aanpassen, zijn er beperkingen waardoor dit niet in alle documenten gebeurt waar de term voorkomt. Deze aanpassing wordt bijvoorbeeld niet gedaan in PDF bestanden, processen of verlopen documenten. We kunnen dit voor onszelf inzichtelijk maken o.b.v. een rapportage. Hierin zien we bij welke documenten de term wel en bij welke deze niet is aangepast.
  • Om de eigenaren hierop te wijzen, zodat dit bij een volgende versie wordt aangepast, willen we bij alle documenten waar de term niet is vervangen, in 1 keer dezelfde opmerking plaatsen. 
  • Aangezien het om een groot aantal documenten gaat, zou het ons enorm helpen als er een makkelijke manier is om in één keer de opmerking bij al deze documenten te plaatsen.

Alvast bedankt voor jullie reacties!

 


6 reacties

Reputatie 4
Badge +6

Hey @Thijs ,

Ik ben er bang voor... veld opmerkingen bestaat niet als je van meerdere documenten de eigenschappen wil aanpassen. Ik heb het destijds handmatig gedaan voor die documenttypen. Misschien kan je dit neerleggen bij support of zij via een database dit veld eruit kunnen trekken en een opmerking kan toevoegen?

 

 

Hoi @Thijs,

Het is helaas niet mogelijk om een opmerking bij meerdere documenten te plaatsen. Wat misschien zou helpen is een rapport van waaruit je kan doorklikken naar het document, zoals in dit topic wordt gevraagd:

Je zou daar een idee voor kunnen toevoegen.

Reputatie 1
Badge +1

@Inge Kuijpers Oke, bedankt voor het meedenken!

Badge +4

Ook wij lopen hier nu tegen aan. We willen graag bij meerdere documenten dezelfde opmerking plaatsen om iets aan te passen. Maar wie weet in de toekomst nog 😉, we gaan nu kijken hoe we dit anders kunnen aanpakken

Reputatie 2
Badge +5

Misschien heb je iets aan de begrippenlijst, hierin zet je dan de term die vervangen moet worden met evt uitleg daarbij. In alle documenten zal deze onderstreept worden zodat de lezer en schrijver hierop attent gemaakt worden. 

Badge +4

Dank @Anja Versteegden Anja, hier ga ik naar kijken. 

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring