Vraag

Zenya DOC - ideeën gevraagd voor inrichting dashboard

  • 9 April 2024
  • 2 reacties
  • 94 Bekeken

Reputatie 1
Badge +1

In onze organisatie zijn we bezig om data die in Zenya staat aan te bieden met behulp van Power BI dashboarden. De dashboards zijn bedoeld voor managers, adviseurs kwaliteit en andere geïnteresseerden om de status van data op te volgen. Voor klachten en MIP/VIM hebben we mooie dashboards ontwikkeld, we zouden dit graag ook voor Zenya Documenten willen. Helaas heeft Zenya Documenten geen koppeling met de organisatie-eenheden structuur in Zenya. 

Aan de documentbeheer kant hebben we ruim 500 mappen, sommige zijn via het pad te herleiden aan een afdeling of unit andere niet. We zijn op zoek naar ideeën hoe we voor de afdelingen een mooi dashboard kunnen maken waarin zij de status van hun documenten kunnen monitoren. Wie kan ons helpen?

 


2 reacties

Badge +2

Het Dashboard Documentbeheer van het maasstad zhs is gemaakt op basis van de portalen. Ik weet niet of je hier wat aan hebt.

Mvg,

Selma

FB Zenya Maasstad zhs.

Reputatie 5
Badge +6

Ha Pauline, 

Wij hebben in het Albert Schweitzer ziekenhuis een vergelijkbaar dashboard als wat @Selma laat zien. Als je toelichting wilt, dan kan ik het je wel een keer tonen.

Enige tijd geleden heb ik voor de NVZ ons dashboard laten zien in een Teams bijeenkomst. Hier heeft een collega van Medisch Spectrum Twente ook een fraai dashboard getoond.

 

 

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring