Vraag

Actiepuntenformulier automatisch toewijzen aan iemand anders bij afwezigheid

  • 14 January 2020
  • 6 reacties
  • 216 Bekeken

Reputatie 4
Badge +6

In het meldformulier kan je een eerste en tweede voorkeurscoordinator aangeven. Is er ook een mogelijkheid om het workflow- en actiepuntenformulier aan een eerste en bij afwezigheid aan een tweede medewerker automatisch te laten versturen?


6 reacties

Ook voor actienemers kun je een eerste en tweede voorkeursactienemer aanduiden. Wanneer je in de workflow een actiepunt aan de ‘voorkeursactienemer’ toewijst, dan wordt dit actiepunt aan de eerste voorkeursactienemer toegewezen en als die afwezig is aan de tweede.

Dit kun je dus ook zo instellen voor actiepunten om een formulier in te vullen.

 

Reputatie 4
Badge +6

Beste Inge,

Dank voor je snelle reactie. De uitleg die jij geeft is bij het handmatig toewijzen van actiepunten. Echter wij hebben ingesteld dat als een medewerker een VIM aanmaakt en verstuurd waarin is aangegeven dat de melding over apparatuur gaat, de Klinische Fysica hiervan automatisch op de hoogte wordt gebracht en ook direct een actiepunt toegewezen krijgt om het actiepuntenformulier in te vullen. Maar als deze medewerker bijv. op vakantie is dan blijft de melding hangen. Vandaar dat wij ons afvragen of er ergens een 2de naam ingevuld kan worden voor dit automatische proces.

Gr Diana

Hoi @Diana,

De uitleg is juist niet voor handmatige actiepunten, die wijs je altijd expliciet aan een gebruiker toe.

Alleen bij actiepunten die vanuit de workflow automatisch worden aangemaakt, kun je deze laten toewijzen aan de eerste voorkeurscoördinator.

Badge +1

Beste Inge,

Ik heb hier een aanvullende vraag over. Als je in de workflow aangegeven hebt dat het actiepunt (formulier aanmaken) toegewezen moet worden aan “Toevoegen vanuit veld” en daar dan een "gebruikersveld” uit de melding hebt opgenomen. Als deze gebruiker dan zijn afwezigheid heeft aangegeven, gaat de melding dan naar de eerste voorkeurscoördinator?

 

Gr. Linda Langeveld

Hoi @Linda Langeveld,

Nee, dat gebeurt dan niet. Het actiepunt moet echt zijn toegewezen aan de ‘voorkeursactienemer', als de eerste dan afwezig is wordt het actiepunt toegewezen aan de tweede.

Badge +1

Okay helder. Wel jammer, omdat de afwezigheidsassistent dan voor ons weinig zin heeft omdat wij niet met voorkeursactienemers werken. 

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring