Apart meldingstype voor incidenten bij medewerkers

  • 19 September 2022
  • 3 reacties
  • 28 Bekeken

Badge +1

Goedemorgen,

Zijn er organisaties die naast de VIM- Meldingen nog een apart meldingstype hebben ingericht voor incidenten bij medewerkers? 

Mvg Anthony de Wever


3 reacties

Reputatie 1
Badge +5

Goedemiddag Anthony

Binnen onze organisatie hebben we ondertussen al aardig wat meldingstypes aangemaakt. Een daarvan is de MIM melding. Dus de meldingen voor de medewerkers incidenten. Door de rechten structuur is het mogelijk om maar een beperkt aantal mensen toegang te geven tot een specifieke melding.

 

Heb je er een specifieke vraag over?

Groet Jenny

Badge +1

Goedemiddag Jenny,

Bedankt voor je reactie. De reden dat wij deze zouden willen inrichten heb je benoemd in je reactie (beperkt aantal mensen hebben dan inzage). Ik vroeg mezelf alleen af of meerdere organisaties dit hadden ingericht. Gebruiken jullie wel dezelfde Workflow voor de MIM als voor de VIM.

Reputatie 4
Badge +6

@anthonyw,

 

Net als Jenny hebben ook wij diverse meldformulieren in gebruik. Per formulier besluiten wij welke flow er het best bij past. MIM gebruiken wij ook al een aantal jaar. Ondertussen zijn wij deze aan het updaten waardoor wij vorig jaar besloten hebben grensoverschrijdend gedrag uit het MIM formulier te halen. Hiervoor hebben wij een eigen formulier met flow ontwikkeld. En momenteel zijn wij bezig ook de prikaccidenten een eigen formulier te geven en uit de MIM te halen. Mocht je screenshots van de flow willen zien of een export dan kun je mij via een privébericht je mailadres sturen.

Groet Diana 

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring