Beantwoord

Bezoekers registratie - digitaal

  • 4 July 2022
  • 3 reacties
  • 63 Bekeken

Badge +5

Wie maakt er gebruik van bezoekers registratie, m.n. op het lab, en maken jullie daarbij gebruik van Zenya?

Op dit moment moeten bezoekers een lijst invullen als ze de labruimtes bezoeken, maar we willen dit graag gaan digitaliseren en wie weet kan Zenya daarbij helpen?

icon

Antwoord op het topic Chaim Leunissen 28 September 2022, 12:35

Bekijk origineel

3 reacties

Reputatie 2
Badge +3

Ik zou kunnen bedenken dat je een meldformulier ontwerp op een pc die beschikbaar is voor bezoekers. vervolgens zou je de meldformulieren kunnen tellen. Probleem zit hem denk hierbij in hoe krijg je een pc beschikbaar voor bezoekers.

Badge

Meldformulier maken, ook voor mobiel 

Het is handig als je de functionaliteit van de kaartenbak aan je meldformulier koppelt bv kaartenbak “ruimte/locatie"  en “gebruikers” of “firma”,  zo heb je inzicht in wie welke ruimte bezoekt en dit via een maandelijkse rapportage of dashboard inzichtelijk krijgt.

 

Reputatie 5
Badge +5

Het is inderdaad handig om hier een zogeheten "mobiel formulier” voor aan te maken. De reden is dat bezoekers in de regel geen Zenya account hebben.
Dat mobiele formulier kun je vervolgens beschikbaar maken via een url waarmee je het formulier kunt benaderen.

Indien gewenst kun je inderdaad een verbinding leggen met een kaartenbak.
Maar laten we niet vergeten dat je in een mobiel formulier ook kunt kiezen voor de optie dat de melder de organisatie-eenheid kan invullen en dat daarmee de locatie (en wellicht zelfs de ruimte) al geregistreerd wordt.
 

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring