Vraag

FLOW - actiepunt toevoegen vanuit analyseformulier

  • 2 November 2022
  • 1 reactie
  • 21 Bekeken

Badge

Ik vroeg me af of je vanuit een analyseformulier rechtstreeks actiepunten kan toevoegen. Tot nu gingen we als volgt te werk: het analyseformulier eerst opslaan en dan vanuit de openstaande taken met het +je een nieuwe taak gecreëerd.

Bestaat de mogelijkheid om op een andere manier nieuwe actiepunten toe te voegen? 

 

Aansluitend vroegen we ons af of het mogelijk is om het aanmaken van een nieuw actiepunt verplicht te maken, onder voorwaarde dat er in het analyseformulier JA is aangevinkt bij een veld (in ons geval ‘Moeten er voor deze melding acties ondernomen worden?’)

 

Bedankt voor jullie reactie!

 

Groetjes

Elsbeth

 

 


1 reactie

Hoi Elsbeth,

Je kunt vanuit een formulier niet direct een nieuw actiepunt toevoegen. Dit kunt je handmatig doen bij de melding of automatisch op een statusovergang. Bij het automatisch toevoegen van het actiepunt op een statusovergang kun je dan nog voorwaarden toevoegen waaraan voldaan moet zijn indien het actiepunt wordt uitgezet.

Je kunt het aanmaken van het actiepunt niet verplicht maken. Misschien zou je dan op de statusovergang het actiepunt automatisch aan kunnen laten maken wanneer op het formulier JA is aangevinkt bij het veld ‘Moeten er voor deze melding acties ondernomen worden?’. Je zou dan ook op het analyseformulier wanneer hier JA wordt ingevuld een voorwaardelijke sectie kunnen openen waarin je de actienemers laat invullen.

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring