Beantwoord

Hoe kun je statussen in je workflow creëren of waar kun je extra workflow-sjablonen downloaden?

  • 4 September 2018
  • 5 reacties
  • 468 Bekeken

Reputatie 5
Badge +8
Beste,

hoe kun je statussen in je workflow bij creëren?
Of waar kun je extra workflow-sjablonen downloaden?

Alvast bedankt!
icon

Antwoord op het topic Inge Kuijpers 6 September 2018, 09:39

Bekijk origineel

5 reacties

Reputatie 4
Hoi Andrei,

Het is niet mogelijk om extra statussen aan te maken in de workflow. Ook is het niet mogelijk om extra workflow-sjablonen te downloaden.

Mocht je er niet uit komen met de huidige sjablonen dan kan je ofwel kijken of de inrichting aan te passen is zodat deze wel binnen de sjablonen passen. Ook kan je kijken naar een sjabloon met teveel statussen en deze uitzetten wanneer je ze niet nodig hebt.

Mocht je er dan alsnog niet uit komen dan kan je eventueel contact opnemen met je consultant om via een maatwerktraject een ander workflow sjabloon te verkrijgen.
Als je een nieuw meldingstype aanmaakt, kun je vanaf versie 5.4 van iProva uit meerdere workflowsjablonen kiezen. Het sjabloon 'Audits' bevat al meer statussen dan het standaard sjabloon, de namen van de statussen en statusovergangen kun je zelf natuurlijk gewoon wijzigen.

Reputatie 5
Badge +8
Bedankt voor het antwoord. In de meeste gevallen zijn de bestaande sjablonen meer dan voldoende. Enkele toekomstige projecten binnen AZ West zullen echter in de aard naar het voorbeeld van de Gelderse Vallei zijn.
Reputatie 6
Badge +7
Bedankt voor het antwoord. In de meeste gevallen zijn de bestaande sjablonen meer dan voldoende. Enkele toekomstige projecten binnen AZ West zullen echter in de aard naar het voorbeeld van de Gelderse Vallei zijn.

Helder. Voor die projecten is het goed om te weten dat (zoals @Gijs Prins al aangaf) dat Infoland hiervoor een oplossing kan bieden middels een klein stukje maatwerk (tegen betaling dus).

We kunnen een nieuw workflowsjabloon voor je maken, op basis van het door jullie gewenste aantal statussen. Het handigste werkt het als je in Visio (o.i.d.) uittekent wat je ongeveer wilt en dat aanlevert. Wij bouwen het benodigde sjabloon, en op basis daarvan ga je je nieuwe meldingstype aanmaken in iProva.

Heb je een bestaand meldingstype met een workflow die niet voldoet? Heb je bijvoorbeeld alle beschikbare statussen al gebruikt en heb je er echt nóg een nodig? Ook dat kunnen we oplossen.
Reputatie 1
Badge +5

In ons Management of Change proces wordt de beoordelingsstap meerdere keren doorlopen en soms ook herhaald.  Ik heb dit opgelost door de status Beroordeling centraal te stellen en apart van de workflow een voortgangsstatus bij te houden.   Aan de hand van de voortgangsstatus toont het systeem bepaalde velden conditioneel op de formulieren.  Ik ben nu niet meer beperkt door het sjabloon.

   

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring