Beantwoord

Kan ik de veldwaarde van het type Gebruiker gebruiken als Betrokken persoon ?

  • 11 July 2023
  • 1 reactie
  • 37 Bekeken

Badge +3

Binnen ons bedrijf is er behoefte aan een flow die gestart wordt als er een functionaris vervangen moet worden, bv wegens pensioen. Er moet keurig vastgelegd worden dat de juiste mensen hiervoor de juiste acties (tijdig) hebben ondernomen en aan het eind is er een nieuwe naam ingevuld in een veld van het type Gebruiker. 

Is het mogelijk om die persoon ook een actie te geven in de allerlaatste stap voor het sluiten van de melding, zodat zijn/ haar goedkeuring onderdeel is van het sluiten van de flow?

 

Andere tips & trucs voor een dergelijke FLOW zijn van harte welkom ! 

icon

Antwoord op het topic Koen Croonen 13 July 2023, 10:49

Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 3
Badge

Hoi @Mariska Jordaan,

 

Het is prima mogelijk om een actie of actieformulier toe te wijzen aan een persoon die je invult bij het veld ‘Gebruiker’.

 

Actie toewijzen aan gebruiker uit gebruikersveld

Let wel op, bij het aanmaken van je gebruikersveld duid je aan dat het enkel mogelijk is om ‘actienemers’ te kiezen. Vervolgens moet je maken dat de persoon die je hier wilt toewijzen als nieuwe functionaris ook als actienemer staat ingericht bij de rechten.

 

Enkel actienemers tonen in gebruikersveld

 

Bedenk goed op welke plek in de workflow je dit wilt doen.

Omdat je aangeeft dat de goedkeuring deel maakt van het afronden van de flow/melding is het goed te weten dat je geen actie of actieformulier kunt toewijzen op de overgang naar de eindstatus.

Dit zal je dus in de stap ervoor moeten uitzetten.

 

Hopelijk is dit een antwoord op je vraag, veel succes!

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring