Vraag

Medido Medicijndispenser en koppeling met Meldingen (iTask)

  • 12 November 2019
  • 2 reacties
  • 59 Bekeken

Reputatie 5
Badge +8

Hallo,

Binnen onze organisatie maken wij gebruik van de MEDIDO medicijndispenser bij thuiszorgklanten. Deze wordt geleverd met een aparte applicatie waarin enkele datagegevens worden opgeslagen bij aanvraag of afmelding. Denk hierbij aan bv. een apparaat nummer en een klantnummer.

De Aanvraag- en Afmeldprocedure willen we nu digitaliseren via een iTask meldtype inclusief juiste flow, waarbij de medewerker het aanvraag- afmeldformulier invult en gegevens automatisch op de juiste plek komen. Voor bv. het nummer van het apparaat en het klantnummer zou dat betekenen de database van de applicatie behorende bij de Medido. 

Mijn concrete vraag →

Is het mogelijk dat er gegevens / data (bv. klantnr, apparaatnr.) vanuit het meldformulier geëxporteerd worden naar de applicatie van dit apparaat ? Is het wel mogelijk om gegevens uit een iTask veld naar een andere applicatie te exporteren ?  

Heeft iemand ervaring hiermee of weet Infoland een antwoord hierop ?


2 reacties

Reputatie 6

Nee, dit is niet standaard mogelijk. Wellicht kun je via je consultant/account manager eens praten over de mogelijkheden van maatwerk.

Reputatie 5
Badge +8

Bedankt voor het antwoord Koen, ik zal eerst intern overleggen of deze vraag verder moet naar mogelijk maatwerk of dat de huidige mogelijkheden voldoende zijn.

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring