Vraag

PRI Medische hulpmiddelen

  • 17 January 2024
  • 3 reacties
  • 44 Bekeken

Reputatie 2
Badge +6

Wij stoeien al een tijdje met de PRI medische hulpmiddelen. We hebben een flow en meldformulier gemaakt waarbij je in het meldformulier meteen door kunt naar de verbetermodule. Echter als je in de verbetermodule je beheersmaatregel hebt ingevoerd dan sluit dit niet automatisch maar verschijnt er een pop up en als de gebruiker de verkeerde keuze maakt, dan is het meldformulier PRI weer helemaal leeg. Dat is een bug die voorlopig niet opgelost wordt. 

Dus zoeken we naar andere manieren om PRI en beheersmaatregelen bijeen te houden. Vanuit de PRI dus naar de verbetermaatregel en in een overzicht alles bij elkaar. Zijn er organisaties die dit al goed geregeld hebben en hun ervaringen willen delen? 


3 reacties

Reputatie 3
Badge +6

@Inge Herfs 

Goedemorgen, wij hebben onze arbeidsrisico's ingericht in de nieuwe module Risk Nextgen en daar hebben we bij de risico's de beheersmaatregelen gekoppeld. Indien wenselijk kunnen we dit laten zien tijdens een Teams meeting bijvoorbeeld.

De PRI gaan we waarschijnlijk doen in de (module)  FMEA dit zijn we momenteel aan het onderzoeken, je kunt hier wel het risico koppelen als je een proces importeert en er een Verbetermaatregel aan hangen. 

Met groet,

Anja

Reputatie 2
Badge +6

Hoi Anja, 

 

Dank voor je reactie. Wij zijn specifiek op zoek naar een handige tool voor de PRI medische hulpmiddelen. Dat is nu een excelvragenlijst, waar dan mogelijk beheersmaatregelen op zouden kunnen volgen. En die willen we dan weer in de verbetermodule opvolgen. 

Misschien moeten we toch eens via teams afspreken. De FMEA module waar jij over spreekt ken ik niet?

 

groetjes,

Inge

Reputatie 3
Badge +6

@Inge Herfs Dat is een goed idee, je kunt me mailen a.versteegden@etz.nl

Met groet,

Anja

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring