Beantwoord

Rapportage gesloten meldingen

  • 24 August 2023
  • 2 reacties
  • 17 Bekeken

Badge +3

Goedemorgen,

Graag wil ik ook rapportages kunnen maken over meldingen die zijn gesloten, zo wil ik bijvoorbeeld kunnen kijken naar de afkomst, het onderwerp en het team. Deze velden kunnen niet meer worden geselecteerd bij de gesloten meldingen. Wat is er mogelijk?

Vriendelijke groet, Laura

icon

Antwoord op het topic Els Lowette 24 August 2023, 11:11

Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 5
Badge +6

@LauravanSchaik 

Hallo Laura, heb je al eens naar de inrichting van je meldingstype gekeken of hier niet is ingesteld dat bij fase naar afgesloten deze velden leeggemaakt/geanonimiseerd worden?

Wanneer bij ons een melding naar “afgesloten” gaat blijven alle velden beschikbaar voor rapportage ed.

Van zodra de melding naar de fase “Anoniem” gaat (= x periode na afgesloten) wordt de melding geanonimiseerd en bijkomend worden ook bepaalde velden “leeg” gemaakt  = vervangen door blanco ikv privacy.

Maar misschien is dit niet het antwoord waar je naar op zoek bent :) … wou alvast even meegeven...

Hoi @LauravanSchaik,

Zoals Els aangeeft blijven bij meldingen die in een eindstatus zitten de velden van die melding beschikbaar voor rapportage tenzij je ze hebt leeggemaakt (in bijvoorbeeld een actie op een statusovergang) of hebt geanonimiseerd.
Je geeft aan dat je de velden niet kunt selecteren. Indien je een rapport maakt over meerdere meldingstypen, kun je alleen globale velden selecteren. Velden die specifiek voor één van de meldingstypen zijn, kun je niet kiezen. Kan dat de oorzaak zijn?

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring