Rapportage over aan meldingen gekoppelde verbeterpunten

  • 13 September 2022
  • 1 reactie
  • 52 Bekeken

Reputatie 5
Badge +8

Vanuit een aantal medisch diagnostische diensten, wordt jaarlijks aan onze kwaliteitsfunctionarissen gevraagd een trendanalyse te doen over onze verbeterpunten. Eén van de vragen daarbij is hoeveel verbeterpunten voorkomen uit incidenten of afwijkingen. Dit hebben we natuurlijk netjes opgelost in Zenya met gekoppelde meldingen, links om meldingen aan te maken in de meldroute en door de mensen op alle afdelingen te instrueren over het gebruik van het tabblad “relaties”.

 

Maar helaas kunnen de kwaliteitsfunctionarissen hier geen rapportage over draaien. Zowel onder management informatie, als rapportages als in de filters lijkt het niet mogelijk om gekoppelde meldingen op te nemen. Wel is er “openstaande sub meldingen", maar daarmee vangen we ze niet; de incidenten dienen binnen 7 dagen afgehandeld te zijn, bij vrijwel alle verbeterpunten komt er dan “0” uit de rapportage.

 

Wat onze kwaliteitsfunctionarissen nu doen, is hun afdeling kiezen, een datum bereik filteren, de bovenste melding aanklikken, tabblad relaties open en dan met de pijltjes er doorheen klikken. Een leuke work-around, maar het zou prettiger zijn als hier snellere oplossingen voor zijn.

 

Het staat mij eigenlijk bij dat we voorheen hier wel opties voor hadden in 5.x? 

Hebben meer gebruikers dit probleem? Heeft iemand een betere oplossing?


1 reactie

Hoi @JesseV,

Zo te lezen komt je vraag overeen met dit idee?
 

 

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring