Vraag

Wie heeft criteria opgesteld voor het aanmaken van meldingstypes?

  • 23 October 2023
  • 1 reactie
  • 29 Bekeken

Badge +1

Ik vroeg me af of iemand criteria heeft opgesteld voor verzoeken om een nieuwe meldingstypes aan te maken. Dit omdat je natuurlijk afhankelijk bent van hoeveel meldingstypes je kan aanmaken ivm het aantal licenties dat je tot je beschikking hebt en om daar zo efficiënt mogelijk mee om te gaan.

 


1 reactie

Hallo @Selma,

Welke mate van vrijheid je hierin hebt is uiteraard afhankelijk van de aanwezige licenties. Echter zie ik steeds meer organisaties die hier geen beperkingen meer op wensen en hebben.

Zenya is een tool ter ondersteuning van je gehele kwaliteitmanagementsysteem als organisatie. Dat raakt elke afdeling en dat maakt dat we ook zien dat steeds meer afdelingen Zenya gaan inzetten ter ondersteuning van de meldingen die zij ontvangen, denk aan incidenten van zowel clienten/patienten als medewerkers, interne en externe klachten, stroomlijnen van verbeteringen. Ter ondersteuning van storingen, aanschaf van nieuw materiaal en apparatuur. Het vastleggen van audits en bevindingen, projecten of ander soortige ‘aanvragen’, inschrijvingen of simpelweg het digitaliseren van invulformulieren.
 

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring