Vraag

Workflow aanpassen in bestaand meldingstype

  • 30 March 2020
  • 1 reactie
  • 175 Bekeken

Badge

Wij zijn begonnen met de MIC meldingen in Iprova. Wij zijn nu iets meer dan een jaar bezig en willen het een en ander aanpassen. Wij willen in de workflow een extra status invoeren. Na zoeken in dit forum blijkt dat dit niet een bestaande workflow is te doen. Opties zijn dan een workflow speciaal laten maken tegen kosten, of een ander sjabloon met meerdere statussen gebruiken. Wij willen graag dit tweede.

De vraag is dan moet je hiervoor een nieuw meldingstype aanmaken of is het mogelijk binnen een bestaande meldingstype een ander standaard workflow te gebruiken. Dat scheelt een hoop inrichtings werk.

 

Weet iemand dit?

 

Groet,

 

Leendert

(het Parkhuis in Dordrecht)


1 reactie

Hoi @lnaaktgeboren,

Heb je niet nog een statusblokje over dat in je huidige workflow niet wordt gebruikt?

Als je een ander sjabloon wilt gebruiken, kan dat alleen in een nieuw meldingstype. Let er dan wel op dat dit gevolgen kan hebben voor je rapportages. Je kunt het beste van alle gebruikte velden ‘globale velden’ maken (als ze dat nog niet waren). Deze velden kun je dan in je nieuwe meldingstype ook weer gebruiken. Je kunt dan ook een rapport maken over het oude en nieuwe meldingstype samen.

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring