Nieuws

De volgende stap met integraal risicomanagement

  • 11 June 2019
  • 0 reacties
  • 448 Bekeken
De volgende stap met integraal risicomanagement
Reputatie 7

De wereld om ons heen verandert voortdurend; zo ook de wereld van risicomanagement.
Steeds meer organisaties streven naar een integrale oplossing voor risicomanagement, waarbij men risico’s niet alleen wil kunnen vastleggen en analyseren, maar ook beheersen.
Waar voorheen verschillende taken en analyses rondom risicomanagement los van elkaar werden uitgevoerd, zie je dat organisaties deze taken steeds meer gekoppeld willen hebben in één oplossing.

Om die reden hebben we bij Infoland de afgelopen periode hard gewerkt aan het verbeteren van onze risicomanagement oplossing. De eerste verbeteringen zullen in de Zenya (iProva) release van 5.11 doorgevoerd worden. In het document hieronder vind je een uitgebreidere omschrijving van onze visie én de verbeteringen aan de risicomanagement oplossing die we in Zenya 5.11 gaan implementeren. Maar daar blijft het niet bij. We zullen de komende tijd nog meer verbeteringen gaan doorvoeren. Uiteraard houden we je via de community hiervan op de hoogte.

Wil jij je ervaring rondom integraal risicomanagement delen? Of heb je een vraag of opmerking? Deel het dan met ons in dit topic!


0 reacties

Geen reactie

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring