Nieuws

­čÄł Interactieve documenten: de nieuwe standaard voor effici├źnt documentmanagement

  • 28 January 2019
  • 4 reacties
  • 2441 Bekeken
­čÄł Interactieve documenten: de nieuwe standaard voor effici├źnt documentmanagement
Reputatie 7

Goed nieuws! Vanaf vanaf Zenya (iProva) 5.10 presenteren we jullie een nieuw documenttype: Interactieve documenten. Dit is d├ę nieuwe standaard voor effici├źnt documentmanagement, waarmee je snel en gemakkelijk relevante informatie kunt vinden, zonder dat je het hele document moet doorspitten.

Je kent het vast wel; ellenlange, statische en vooral tijdrovende documenten die je moet doorspitten om bij de essentie te komen. Zonde van je kostbare tijd, toch? Daarnaast lezen mensen steeds minder; kennis nemen we tegenwoordig het liefste tot ons via video of foto. Kortom, documenten en protocollen zijn toe aan vernieuwing. Met de komst van interactieve documenten is het zoeken naar de juiste informatie in documenten verleden tijd.
Dankzij slimme vragen en beeldmateriaal met interactiviteit is het niet meer nodig om uitgebreide documenten en protocollen te lezen. Je krijgt namelijk direct de informatie die op dat moment voor jou relevant is.

Benieuwd hoe je met interactieve documenten ook binnen jouw organisatie de nieuwe standaard kunt neerzetten?

Wil je een maand interactieve documenten gratis uitproberen?
Stuur dan een mail naar sales@infoland.nl.


4 reacties

Reputatie 3
Badge
Interactieve documenten zit niet standaard in versie 5.10 bij iProva on premises. Die informatie mis ik.

Hoi @Horsm ,

Je vindt die informatie bij de meest gestelde vragen:

  • Voor organisaties met licenties voor Zenya DOC┬á(op basis van het aantal medewerkers) is de interactieve documenten functionaliteit inbegrepen.
  • Voor organisaties die licenties voor Zenya DOC hebben op basis van het aantal documentbeheerders, is een aanvullend aan te schaffen licentie vereist. Neem contact op met je accountmanager of mail naar sales@infoland.nl voor een prijsopgave.
Reputatie 3
Badge
Wij hebben geen licentie op basis van het aantal documentbeheerders. Wij hebben een onbeperkt aantal beheerders. Ik weet niet waar onze licentie dan op gebaseerd is. Vermoedelijk op aantal medewerkers, maar dan zou het er bij in moeten zitten. Is niet zo.
Wie heeft er op dit moment al ervaring met gebruik van interactieve documenten? Ik ben aan het verkennen wat dit voor onze organisatie kan opleveren. Wij werken (nog) niet met apps. Iedereen in ons ziekenhuis kan schrijven, heeft de rol als auteur. Dienen wij dan alle medewerkers te trainen in het maken van interactieve documenten? Het zal hen ook extra werk kosten om deze documenten te maken in vergelijk met hoe het nu gaat (sjabloon wordt toegestuurd door beheerder, inhoud vullen adhv sjabloon structuur, concept indienen).

gr. Joyce Bakker, SJG Weert

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring