LORENZ van de NVZ

  • 25 February 2021
  • 2 reacties
  • 161 Bekeken

Reputatie 3
Badge +1

De NVZ gebruikt sinds juli 2020 iProva als tool voor het beschikbaar stellen van alle ‘Landelijk Overzicht Richtlijnen en Eisen Nederlandse Zorg’.

Deze databank genaamd LORENZ biedt ziekenhuizen een compleet overzicht van alle (wettelijke) verplichtingen en eisen waarmee ze te maken hebben. Het is daarmee een belangrijke tool om het risicomanagement binnen ziekenhuizen te ondersteunen.

LORENZ wordt via de NVZ beschikbaar gesteld aan alle leden en is daarmee uw contactpersoon als er vragen zijn over bijvoorbeeld de toegang middels SSO naar deze site.

Meer informatie over deze service vindt u op de website van de NVZ.


2 reacties

Badge

Hallo Kirsten,

Bedankt voor jouw nieuwsbericht over de databank LORENZ. Van alle NVZ- en NFU-leden heeft nu 80% de SSO toegang geregeld. Voor meer informatie mail naar Lorenz@nvz-ziekenhuizen.nl .

Reputatie 1
Badge +5

Ja, heel mooi. Wij hebben de link naar LORENZ op alle portalen in iProva geplaatst. Zo is die informatie over externe eisen snel en makkelijk voor alle medewerkers toegankelijk. Naast risicomanagement is het ook een handig instrument voor de medewerkers die documenten schrijven, ter onderbouwing van je beleid, procedures etc. 

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring