Samenwerken in de zorg - wat zijn de uitdagingen en wat kan Zenya betekenen?

  • 17 June 2021
  • 0 reacties
  • 125 Bekeken

Reputatie 2
Badge +1

Samenwerken in de zorg is aan de orde van de dag. En dat leidt tot nieuwe uitdagingen. Niet alleen als het gaat om toegankelijkheid en continuïteit van de zorg, maar juist ook op het vlak van kwaliteit en veiligheid. Immers, ook in samenwerking met anderen bestaat de behoefte om kwaliteit te borgen, veiligheid te garanderen en samen te leren en te verbeteren. Ook zien we al mooie voorbeelden waarbij zorginstellingen bijvoorbeeld protocollen uitwisselen of transmuraal incidenten melden. In een aantal gevallen ondersteunt Zenya hen hierbij. 

 

Het is onze missie om onze klanten én hun professionals optimaal te ondersteunen. Nu, en in de toekomst. We willen er met onze software en diensten voor zorgen dat zorgprofessionals hun werk optimaal kunnen doen, dat wil zeggen kwalitatief goed, veilig, maar ook efficiënt en met veel plezier. Vandaar dat we ons verdiepen in de verschillende vormen van samenwerking in de zorg en de uitdagingen die daarbij (gaan) spelen. Ik heb daartoe een eerste verkennend onderzoek uitgevoerd, o.a. door interviews te houden met klanten. Via de link vind je het verslag van dit onderzoek.

 

Ons doel is om samen met onze klanten na te gaan voor welke uitdagingen Zenya nu al een oplossing vormt en welke kansen er liggen voor optimalisatie en innovatie. Dus, heb jij ideeën, suggesties of vragen n.a.v. het verslag? Deel ze dan via een reactie op dit topic. Natuurlijk kun je ook contact opnemen met je Infoland contactpersoon.  


0 reacties

Geen reactie

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring