Event

Terugblik op twee geslaagde iProva Discovery's

  • 1 July 2019
  • 0 reacties
  • 118 Bekeken

Reputatie 7
In juni hebben er weer twee iProva Discovery's plaatsgevonden. En uiteraard kozen we ook deze keren voor twee inspirerende locaties. Zo reisden we op 18 juni af naar het statige Slot Zeist en mochten we 24 verschillende organisaties uit de zorgbranche verwelkomen. Op 25 juni waren we welkom in de business lounge van PEC Zwolle. Daar kwamen zo'n 30 zorgorganisaties bijeen om zelf de nieuwe mogelijkheden van iProva te ervaren én onderling kennis uit te wisselen.

De ochtend ging van start met plenaire presentaties van @Berber Werkman (Ommelander ziekenhuis Groningen) en @Thomas de Groot (product owner Infoland). Berber trapte de ochtend af met een inspirerende presentatie over hoe het OZG iProva breed inzet met betrekking tot het thema infectiepreventie. Daarna nam Thomas het woord en vertelde hij over de ontwikkelingen omtrent interactieve documenten. Na de plenaire presentaties was het tijd om zelf aan de slag te gaan. Er waren verschillende demonstratieplekken ingericht, waar onze klanten vragen konden stellen en belangrijker nog: zelf de nieuwste ontwikkelingen konden ervaren.

We kunnen terugkijken op wederom twee geslaagde iProva Discovery's, waarbij we veel positieve reacties hebben ontvangen. Dank aan al onze klanten die aanwezig waren én natuurlijk aan Berber voor het delen van haar kennis!Benieuwd naar de presentatie van Berber? Bekijk deze hier.

0 reacties

Geen reactie

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring