Terugblik

Terugblik Zenya Gebruikersdag Zorg 2022

  • 17 November 2022
  • 5 reacties
  • 798 Bekeken
Terugblik Zenya Gebruikersdag Zorg 2022
Reputatie 7

Na een stop van 4 jaar, was het dan eindelijk zover. Op 8 november mochten wij maar liefst 400 klanten uit de zorg verwelkomen in Burgers’ Zoo voor de 22e editie van de Gebruikersdag. Vol verwachting waanden onze klanten zich door Burgers’ Bush om uiteindelijk te komen bij het Safari Meeting Centre, waar de dag zou gaan plaatsvinden. De positieve energie was voelbaar, evenals de motivatie om nieuwe kennis op te doen.
 

Traditiegetrouw trapte @Bart Bolwijn  de dag af en nam ons mee in het thema van de dag ‘Gedrag: Het is maar hoe je het bekijkt.’ Keynote spreker Patrick van Veen haakte hierop aan met een prikkelend verhaal over ‘Apenstreken op de werkvloer’. Een vliegende start van deze dag!
 

Key-note spreker Patrick Van Veen 


Na een welverdiende koffiebreak maakten we ons klaar voor de parallelrondes.
Maar liefst 16 klanten en experts uit het werkveld stonden klaar om hun verhaal en kennis te gaan delen. Verschillende onderwerpen kwamen aan bod. Van thema’s breed gericht op kwaliteit- en risicomanagement, tot aan concrete toepassingen van Zenya in de praktijk. We wilden onze klanten inspireren en met nuttige inzichten naar huis laten gaan. De resultaten van de evaluatie zijn nog niet volledig binnen, maar het lijkt erop dat dit wel geslaagd is. Dat kon natuurlijk ook niet missen met deze enthousiaste en kundige sprekers!

 

Parallelsessie rondes


Uiteraard was er ook tijd om te netwerken en na te praten. Zo genoten we van een heerlijke lunch in het Safari Restaurant. We sloten de dag af met updates door Infoland. @hleijen (Hilbert) trapte de sessie af met de laatste ontwikkelingen. Zo werd het nieuwe Mijn Infoland gelanceerd en nam Hilbert ons mee in de ontwikkelingen rondom Zenya RISK. @Maurice van Abeelen sloot de sessie af met wel heel exclusief nieuws: de lancering van de nieuwste Zenya module, genaamd Zenya BOOST! Benieuwd naar het verhaal over Zenya RISK en Zenya BOOST? Meld je dan aan voor (één van) de klankboordgroep(en) op de community.  

 

Lancering Zenya BOOST door Maurice van Abeelen

 

 ‘We zijn geïnspireerd, we gaan dingen morgen nog anders doen, wat fijn dat Infoland deze dag weer heeft georganiseerd’’. Zomaar een greep uit de feedback die we op de dag zelf hebben mogen ontvangen. We kijken dan ook terug op een zeer geslaagde en waardevolle dag, waarin de saamhorigheid én motivatie om te blijven verbeteren en innoveren voelbaar waren. We willen via deze weg ook alle sprekers nogmaals hartelijk bedanken voor hun bijdrage!
 

Wil je de sfeer van de gebruikesdag (nogmaals) proeven? Bekijk dan onderstaande video.
 

 

Alle presentaties en samenvattingen van de sessies zijn te vinden op de community.

 

Goed om te weten: de evaluatie is inmiddels verstuurd naar alle deelnemers en de belangrijkste bevindingen zullen later gedeeld worden op de community. 
 


5 reacties

Reputatie 1
Badge +2

Leuk artikel! Wat leuk dat filmpje ook, mooi gedaan!

Reputatie 4
Badge +7

Heel mooie impressie van een heel geslaagde dag!

Hebben jullie op de community-site ook een plek waar ik de presentaties kan downloaden, want de QR-code lijkt niet te werken.

Reputatie 1
Badge +2

Hebben jullie op de community-site ook een plek waar ik de presentaties kan downloaden, want de QR-code lijkt niet te werken.

Net onder het YouTube filmpje staat er een linkje naar “Alle presentaties en samenvattingen” 

Reputatie 4
Badge +7

Dank … scheef zitten kijken 😏

Reputatie 5
Badge +8

Mooie dag, op naar de volgende 💪🏼

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring