Verslag kennis- en netwerkevenement | Speciaal voor onze Belgische klanten

  • 18 November 2019
  • 1 reactie
  • 274 Bekeken

Reputatie 3
Badge

Op woensdag 6 november hebben we onze Belgische klanten en prospects uitgenodigd bij Kasteel Tivoli (in Mechelen) voor een leerzame en interactieve dag. Het doel van deze dag? Leren van en met elkaar. Zo konden de deelnemers zelf met Zenya aan de slag, werden ze op de hoogte gesteld van de nieuwste ontwikkelingen én werden er meerdere kennissessies (door Zenya gebruikers) georganiseerd.

 

Starten maar!

Ondanks de wegwerkzaamheden in de buurt van het kasteel, die bij sommigen deelnemers voor wat vertraging zorgden, konden we tijdig beginnen met het programma. @Olivier Deprez, Operational Manager België bij Infoland, verwelkomde de aanwezigen, lichtte het dagprogramma toe en nam ons mee in de Infoland-visie inclusief enkele cijfers en weetjes.

Vervolgens gaf @Marieke Kessels, Directeur Sales & Operations bij Infoland, een inspirerende toelichting over het belang van Risicomanagement. Aan de hand van een formule, cyclus en praktijkgerichte voorbeelden, toonde ze aan hoe we binnen organisaties de risicocultuur kunnen verbeteren en het risicobewustzijn kunnen vergroten.

De voormiddag werd afgesloten door @Hiewwaiy Kwok, community manager bij Infoland, die op een enthousiaste manier alle aanwezigen wist te overtuigen over de meerwaarde van de Infoland Community. Bijna alle klanten zijn op de hoogte van het bestaan van onze community, maar nog niet iedereen heeft een account.

Weetje: Intussen hebben we de mijlpaal van 1000 community leden behaald! Dank aan allen die hiertoe hebben bijgedragen en hou zeker de Infoland Community in de gaten om te kijken hoe we dit succes vieren!

 

Have a break

Om 12u30 was de tijd aangebroken om te lunchen in de Orangerie. Met een heerlijke tas soep en goed gevulde broodjes, konden de bezoekers met elkaar én de aanwezige Infolanders bijpraten. Enkelen maakten van de pauze gebruik om een frisse neus te halen en een wandeling te maken op het mooie en rustgevende domein van Kasteel Tivoli.

Na afloop van de lunch is het programma verder gezet met twee parallelsessies. In de ene sessie deelden Karin Van Deuren (@Karinvd) van AZ Sint Dimpna, @Stef Ulrich en@Jan Deckx van Vito en @Pieter De Smet, consultant bij Infoland, hun ervaringen en tips over iCheck (de module Meten & Inspecteren), iTask ( de module Melden & Analyseren) en i+Data (Kaartenbakken).

In de andere sessie werden door de ziekenhuizen Maas & Kempen en AZ Nikolaas én onze zakelijke klant NIRAS/Belgoprocess, interessante praktijkervaringen gedeeld. De praktische inzet van Zenya in het kader van GDPR werd vervolgens toegelicht door Luc Willen
(@lwillen) (Ziekenhuis Maas & Kempen). En tot slot vertelde @Jan Van Looke (NIRAS/Belgoprocess) meer over de inzet van Melden & Analyseren (iTask) voor het maken en opvolgen van jaaractieplannen en het gebruik van Melden & Analyseren (iTask) voor overkoepelende maatregelen, werkpost analyses en non-conformiteiten.

De interactieve middag werd afgesloten in de Orangerie met een hapje en een drankje. Op het netwerkplein had iedereen de gelegenheid om nog gezellig met elkaar ervaringen te delen en aan de stands kon men meer info bekomen over de laatste Zenya nieuwigheden.

Al met al een geslaagde dag, aldus de deelnemers als de aanwezige Infolanders. 

 

 


1 reactie

Reputatie 3
Badge

Hier kan u de presentaties van evenement terugvinden.

 

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring