Vraag

Aantal meldingen gekoppeld aan een kaart

  • 3 February 2022
  • 7 reacties
  • 93 Bekeken

Badge +1

Beste

Is het mogelijk om in een oogopslag te zien hoeveel meldingen er gekoppeld zijn aan een betreffende kaart? Kan bijvoorbeeld in het overzicht van een kaartenbak een kolom “aantal meldingen” toegevoegd worden?

Met vriendelijke groeten


7 reacties

Hallo Marlies,

Bij een kaartenbak is het mogelijk om de kolom “Aantal openstaande meldingen” toe te voegen. Dan zie je per kaart hoeveel “openstaande meldingen” er zijn

Is hiermee je vraag beantwoord?

Badge +1

Dag Cindy

Dit is inderdaad ook handig. Maar graag hadden we het totaal aantal meldingen gezien, dus zowel de afgesloten als de openstaande meldingen. Is dit mogelijk?

Bij één kaart kun je op het tabblad ‘Meldingen’ het totaal aantal meldingen voor deze kaart zien onderaan de lijst.

Badge +1

Maar een kolom met het totaal aantal meldingen in het overzicht van je kaartenbak is dus niet mogelijk, besluit ik hieruit?

Klopt, daar is dat inderdaad niet mogelijk.

Reputatie 3

Antwoord van Lieve:

Beste Mevr. Segers

 

Dank voor uw feedback op onze opmerking. 

Echter, bij de jaarlijkse evaluatie van leveranciers, onderaannemers ed, hoort voor ons bij hoeveel NCF er voor hen werden gerapporteerd (hetgeen ook een maat is van de dienstverlening). Nu kunnen enkel de openstaande meldingen worden weergegeven. Kunnen we op een of andere manier het aantal meldingen per leverancier/onderaannemer per jaar laten weergeven aub? Dat zou een erg grote meerwaarde zijn.

 

Met dank voor uw opvolging en vriendelijke groeten 
 

Lieve van Hoovels

Hoi Lieve,

Je zou een rapport kunnen gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld een rapport maken ‘Lijst van meldingen’ waarin je het kaartenbakveld opneemt. Je kunt dan de meldingen groeperen op dit kaartenbakveld en dan zie je het aantal meldingen per kaart (bijvoorbeeld leverancier). Je kunt daar filters toevoegen voor bijvoorbeeld de meldingen van het afgelopen jaar.

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring