Vraag

Apparaatbeheer: achteraf toevoegen apparaat aan taakschema

  • 23 March 2023
  • 4 reacties
  • 32 Bekeken

Badge +3

In de kaartenbak hebben we een overzicht van alle pipetten. Deze hebben een kalibratieschema wat is vastgelegd in een schema/taak.

 

Nu zijn er 3 pipetten i.p.v. april al meegenomen in januari. De pipetten zijn wel toegevoegd, maar na afronding van oorspronkelijke taak. Nu lukt het niet meer om het certificaat toe te voegen. Hoe kunnen we dit nog doen en ze wel mee laten lopen in het januari schema?

Dank!


4 reacties

Hoi @R. Overes,

Wat bedoel je met ‘het certificaat toevoegen'?

Badge +3

Beste  Inge,

Met certificaat wordt bedoeld het certificaat wat is ontvangen van de externe partij die de kalibratie heeft uitgevoerd. Per pipette (per serienummer)  wordt deze gekalibreerd en ontvangen wij de daarbij behorende documentatie.

Reputatie 5
Badge +5

@R. Overes 

Als ik het goed begrijp dan wordt het certificaat als bijlage toegevoegd aan de taak en niet rechtstreeks aan de kaart (i.e. de registratie van de pipet) zelf, klopt dat? 

Badge +3

@Chaim Leunissen dat klopt, omdat dit het resultaat van de taak laat zien. Als we dit als registratie aan de kaart willen hangen moet dit via een comment? Of een extra veld maken met attachment. Dat is een optie, maar dan is het niet in een reeks te zien als taak die afgerond is.

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring