Vraag

🎁 Kaart gemarkeerd voor verwijderen terugvinden

  • 28 March 2019
  • 5 reacties
  • 198 Bekeken

Badge +2
In de kaartenbak is het nu mogelijk kaarten te markeren voor verwijdering of om opmerkingen bij een kaart te maken. Een zeer waardevolle aanvulling, echter zijn we er nog niet uit hoe je een kaart die bijvoorbeeld gemarkeerd is voor verwijdering weer terug kunt vinden in je kaartenbak. Er is niet een mogelijkheid om daarop te sorteren, tenzij ik iets over het hoofd zie.
Wat is hier een makkelijke optie voor?

5 reacties

Reputatie 3
Badge +4
@Karin de Cock bedankt voor je bijdrage.

Om een gemarkeerde kaart te demarkeren, dien je deze kaart weer opnieuw aan te klikken. Je krijgt dan een scherm te zien, waarin je de markering kan opheffen. ( Zie bijlage )

Helaas is er nog geen overzicht beschikbaar
Badge +2
@Marcel Maertens bedankt voor je reactie. Dit is echter niet precies wat ik bedoel. We hebben in onze kaartenbak iets van 1200 kaarten. Als een kaart door iemand anders gemarkeerd wordt voor verwijdering zien wij wel dat de betreffende kaartenbak aandacht vereist (de kaartenbak wordt dan ook vetgedrukt weergegeven), maar in de 1200+ kaarten kunnen wij niet zien welke kaart gemarkeerd is voor verwijdering. Tenzij we alles gaan nalopen. Hoe kunnen we er eenvoudig achter komen welke kaart het betreft?
Reputatie 3
Badge +4
@Karin de Cock Daar is op dit moment nog geen mogelijk toe. Wat je zou kunnen doen, is een nieuw veld toevoegen, genaamd gemarkeerd, en dit veld als er verwijderd moet worden aanklikken ( type aankruisvakje ). Je kunt dan wel filteren in de kaartenbak.

Pas wanneer je op de kaartenbak zelf staat, zie je welke kaarten gemarkeerd zijn voor verwijdering ( per pagina ).
Wellicht is dit dan een uitkomst voor jullie.
Badge +2
@Marcel Maertens Dat is wel jammer, wij willen dat onze gebruikers niets kunnen wijzigen in de kaartenbak, dus een vinkje zetten zou dan ook niet gaan. Het leek ons een goede uitkomst als ze wel kunnen aangeven dat een kaart verwijderd moet worden of als ze opmerkingen kunnen maken, zonder dat ze zelf gegevens van de kaarten aanpassen. Ik hoop dat er bij doorontwikkelingen wel iets voor wordt gemaakt door jullie.
Reputatie 6
Badge +7
@Karin de Cock : goed nieuws, in iProva 5.11 zijn we hier mee aan de slag gegaan. Kijk snel hier: https://community.infoland.nl/releases-sprint-reviews-en-actuele-vraagstukken-32/wat-is-er-nieuw-in-iprova-5-11-954

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring