Verplaatsen van een kaart van kaartenbak X naar kaartenbak Y

  • 12 April 2021
  • 3 reacties
  • 53 Bekeken

Reputatie 1
Badge +5

We gaan nu steeds intensiever aan de slag met de module “Kaartenbak”  en vroegen ons af het ook mogelijk is om een kaart die in kaartenbak X stond, te verplaatsen naar kaartenbak Y. Het kan zijn dat door een reorganisatie (of andere redenen) kaarten onder een andere kaartenbak moeten komen te hangen om ze snel terug te kunnen (blijven) vinden. Het is dan ook wenselijk dat de gemaakte historie (meldingen en taakschema’s die zijn gemaakt gerelateerd aan de kaart) ook meekomt. Is dit mogelijk?

 

Ik hoor het graag. 


3 reacties

Hoi @Rick J. ,

Je kunt een kaart wel exporteren en weer importeren in een andere kaartenbak (als de velden van de kaartenbakken gelijk zijn). In feite maak je bij het importeren dan een nieuwe kaart aan, de historie en de relaties worden dan niet meegenomen.

Reputatie 1
Badge +5

Hoi @Inge Kuijpers ,

Dat klopt. Hiervan waren we op de hoogte. Het is alleen onze vraag of het ook mogelijk is om de historie en relaties mee te nemen naar de nieuwe kaartenbak. Zo nee, wat is de reden hiervoor om dit niet in te richten? Dit zou voor ons namelijk een grote pre zijn. 

 

Met hartelijke groet,

 

Rick 

Reputatie 6

Dit is op het moment niet mogelijk. Het scenario komt - denk ik ook bijgestaan door het gebrek aan overige reacties op dit topic - niet veel voor, en derhalve kunnen we onze beperkte ontwikkelcapaciteit beter elders inzetten.

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring