Koppelen van Zenya met business intelligence oplossingen

  • 8 October 2018
  • 6 reacties
  • 2337 Bekeken

Reputatie 7

Bij Infoland willen we onze software zo goed mogelijk aan te laten sluiten op andere informatiesystemen. Zo zorgen we ervoor dat je op een snelle en eenvoudige manier toegang hebt tot alle informatie die je nodig hebt.

In dit topic vind je meer informatie over het koppelen van Zenya met je business intelligence oplossing:

Gegevens worden pas waardevol als medewerkers inzicht en overzicht hebben. Onze software beschikt over interactieve dashboards en uitgebreide rapportagefunctionaliteiten, waarmee hen dat inzicht geboden kan worden. Daarnaast kan in jouw organisatie de behoefte bestaan om over meerdere informatiesystemen heen te rapporteren en daarbij slimme relaties te leggen. Wij maken het mogelijk om ook de relevante gegevens uit onze systemen te voeden aan de business intelligence oplossing van jouw organisatie. Zo kunnen we bijvoorbeeld voorzien in een nachtelijke SQL Server-dump die gesynchroniseerd wordt naar een server in het interne netwerk, zodat de gegevens van daar uit kunnen worden opgepakt door het ETL-proces. Daarnaast zijn er mogelijkheden om via diverse API’s actuele gegevens uit te lezen uit onze software ten behoeve van rapportage.

  • Firma CPM4Care levert business intelligence oplossingen voor de care sector en heeft ruime ervaring met Zenya-koppelingen.
  • Daarnaast zijn er door de jaren heen veel succesvolle koppelingen gerealiseerd met o.a. Qlik Sense, Microsoft PowerBI, Cognos en Tableau.

 

744ba575-1724-4b93-9c48-e668ef7c9668.jpg


Ben je benieuwd met welke systemen Zenya nog meer gekoppeld kan worden?
Bekijk het overzicht hier.


Technisch
Zenya FLOW (voorheen bekend als “iTask”) beschikt standaard over uitgebreide rapportagemogelijkheden.

Desondanks kan de behoefte bestaan om ook over gegevens in Zenya FLOW te kunnen rapporteren dmv andere rapportage / business intelligence tools van leveranciers.

Aangezien Zenya FLOW gebruik maakt van een standaard Microsoft SQL Server database is het technisch geen probleem om gegevens uit de database uit te lezen en te gebruiken in 3rd party rapportage tools. Wel dient de ontwikkelaar die de rapportages gaat maken kennis te hebben van de wijze waarop de Zenya FLOW database is opgebouwd.
Infoland stelt documentatie ter beschikking die hierbij kan helpen.

Database documentatie tbv rapportage/BI ontwikkelaars

 


6 reacties

Reputatie 2
Badge +3
wij gebruiken iTask maar ook iCheck : geldt jullie datadump en later query mogelijkheid ook voor iTask ?
Reputatie 6
Ja hoor! In dit document vind je meer informatie over de mogelijkheden. Anders dan voor iTask hebben we voor iCheck beperkte documentatie. Bij ondersteuning om de database te doorgronden kan er - tegen betaling - ondersteuning worden geboden door één van onze ontwikkelaars.
Reputatie 3
Badge +6

Is er ook mogelijkheid om via een API gegevens uit te lezen mbt de module Compliance?

Reputatie 6

Hoi Gerlof,

Sorry voor de late reactie. Op dit moment is er geen api voor de compliance module. We zouden middels een BI export eventueel wel wat voor je kunnen betekenen.

Reputatie 2
Badge +4

Hallo, kan er ook data uit de kaartenbakken gekoppeld worden met Power BI? 

 

Reputatie 5
Badge +5

@Sofie Van Belle 

Even uitgaande van onderstaande beweringen, ga ik ervan uit dat de informatie in kaartenbakken ook aan Power BI beschikbaar gemaakt kunnen worden.

  • Alle Zenya modules maken gebruik van SQL databases.
  • De informatie in SQL databases kunnen via Power BI beschikbaar worden gemaakt

Het beschikbaar maken van de database gegevens betreft een aanvullende service, welke uw organisatie kan aanvragen via uw Infoland Services pagina:
 

Indien dit tot een mooi resultaat leidt, dan zie ik graag een reactie bij dit topic of mogelijk zelfs een nieuw topic waarin uw casus in detail toegelicht wordt.

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring