Koppelen van Zenya met facility management systemen

  • 8 October 2018
  • 2 reacties
  • 344 Bekeken

Reputatie 7

Het is ons doel bij Infoland om onze software zo goed mogelijk aan te laten sluiten op andere informatiesystemen. Op deze manier willen we ervoor zorgen dat je op een snelle en eenvoudige manier toegang hebt tot alle informatie die je nodig hebt.

In dit topic vind je meer informatie over het koppelen van Zenya met je facility management systeem:

Onze software is sterk in het aanbieden van precies die informatie die een professional hier en nu nodig heeft. Bijvoorbeeld informatie over het apparaat wat hij nú moet bedienen of de ruimte waarin hij zich nu bevindt. Om dit mogelijk te maken, kunnen we koppelen met facility management software. Gegevens over apparatuur, locaties enzovoorts die al in digitale vorm beschikbaar zijn, kunnen eenvoudig worden verrijkt met bijvoorbeeld trainingsmaterialen, checklists en formulieren.

Systemen waarmee we koppelen zijn o.a:

  • Planon
  • Smartware
  • MCS LIMS

ca1c5d60-3a9c-4ece-a7fa-cda446340f5f.jpg


Ben je benieuwd met welke systemen Zenya nog meer gekoppeld kan worden?
Bekijk het overzicht hier.


2 reacties

Hi, 

Zijn er al voorbeelden van het koppelen van Iprova/Zenya met Planon? Hoe dit in de praktijk gebruikt kan worden?

Wij zijn aan het kijken hoe we deze twee applicaties eventueel aan elkaar kunnen linken. Het is alleen even de vraag hoe we dit het meest praktisch toe kunnen passen. 

 

Reputatie 1
Badge +3

Beste @HildeP,

 

Als je data van Zenya wil versturen naar Planon dan zouden jullie gebruik kunnen maken van een API. De API documentatie is terug te vinden via de volgende link: https://www.infoland.nl/zenya-api/

Wil je vanuit Zenya data ophalen van Planon dan zou dit eventueel kunnen via een I+ODBC of HL7 koppeling. Voor meer informatie zou je deze vraag kunnen stellen aan jullie accountmanager. 

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring