Koppelen van Zenya met (social) intranet

  • 8 October 2018
  • 9 reacties
  • 2134 Bekeken

Reputatie 7

Onze software zo goed mogelijk aan laten sluiten op andere informatiesystemen - dat is waar we bij Infoland naar streven. Zo zorgen we ervoor dat je op een snelle en eenvoudige manier toegang hebt tot alle informatie die je nodig hebt.

In dit topic vind je meer informatie over het koppelen van Zenya met een (social) intranet:

Een intranet kent tal van mogelijkheden: het delen van nieuws, een smoelenboek en toegang tot het HR-systeem zijn hier enkele voorbeelden van. Infoland vindt het belangrijk dat documenten, formulieren en leermaterialen uit onze software snel toegankelijk en vindbaar zijn via jouw intranet. Om dit te realiseren werken wij nauw samen met een aantal intranet leveranciers. Alle intranet-koppelingen zijn gebaseerd op web-based API’s in onze software. Op welke techniek jouw intranet ook gebaseerd is, een koppeling is bijna altijd haalbaar. Als jouw intranetleverancier de koppeling (nog) niet ‘out of the box’ kan leveren, kan hij deze zeker voor je ontwikkelen, met behulp van onze uitgebreide informatiepagina’s voor software-ontwikkelaars.

Deze intranetten hebben al een bewezen integratie met Zenya:

Gebruikt jouw organisatie SharePoint? Realiseer dan eenvoudig een integratie met Zenya middels kant-en-klare bouwstenen.
Infoland levert integratie-kits voor zowel:

  • SharePoint Online (onderdeel van Office365)
  • SharePoint Server 2010/2013/2016 (on-premise)
    • SharePoint Server 2010 wordt niet meer ondersteunt door Microsoft.  Derhalve biedt Infoland geen support meer voor het gebruik van de integratie naar SharePoint Server 2010. 

 


Ben je benieuwd met welke systemen Zenya nog meer gekoppeld kan worden?
Bekijk het overzicht hier.

 


9 reacties

Reputatie 1
Badge +4

Is het met een koppeling tussen Intranet (Embrace) en iProva ook mogelijk om de taken (in de takenlijst) weer te geven op de startpagina van Intranet?

Reputatie 6

We hebben geen standaard koppeling met Embrace. Wel is het zo dat wij publieke API's hebben, waar Embrace iets mee zou kunnen om dit voor jullie mogelijk te maken. Deze documentatie staat op https://www.infoland.nl/iprova-api/.

Reputatie 6
Badge +7

We hebben geen standaard koppeling met Embrace. Wel is het zo dat wij publieke API's hebben, waar Embrace iets mee zou kunnen om dit voor jullie mogelijk te maken. Deze documentatie staat op https://www.infoland.nl/iprova-api/.


Embrace biedt al geruime tijd een integratie met Zenya aan. Medewerkers kunnen hiermee bijvoorbeeld rechtstreeks vanuit het intranet zoeken in Zenya DOC. 

Of het kunnen tonen van de takenlijst uit Zenya ook al tot de mogelijkheden van Embrace behoort, zou je even moeten navragen bij Embrace Support.
 

Reputatie 6
Badge +7

Nieuw: Integratie met Workspace365. 

Organisaties die gebruik maken van Workspace 365 kunnen nu ook rechtstreeks vanuit die omgeving zoeken in Zenya DOC en recente en favoriete documenten raadplegen.

 


 

Reputatie 2
Badge +5

Vraagje; Onze leverancier van de website (IWink) is benieuwd of we de webshares van de folders t.z.t. automatisch kunnen ophalen uit Zenya (via API). 

Reputatie 6
Badge +7

Hi @Regina de Vries,

we hebben op dit moment geen publieke API beschikbaar voor de Webshare.

Ik zal (na de zomervakantie) eens polsen bij de collega's die er over gaan of we iets kunnen verzinnen om een dergelijke integratie - waarbij je vanuit een website kunt opvragen welke documenten er in een Webshare zitten - mogelijk te maken.

 

Reputatie 2
Badge +5

Beste Hilbert,

Fijn dat jullie hier naar willen kijken!

Badge

Heeft intranet van Kentico ook al een integratie met Zenya?

Reputatie 4
Badge +4

Hi @mereldelaat,


We hebben geen standaard koppeling met Kentico.

Wel is het zo dat wij publieke API's hebben, waar Kentico iets mee zou kunnen om dit voor jullie mogelijk te maken. Deze documentatie staat op https://developer.infoland.nl/

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring