Vraag

Koppeling iProva met Zivver

  • 16 december 2020
  • 1 reactie
  • 27 Bekeken

Badge

Binnenkort gaat ons ziekenhuis Zivver gebruiken om veilig te mailen. Momenteel hebben wij een aantal mobiele meldingstypen die door patiënten gebruikt kunnen worden om een melding te doen. Vanuit de workflow en de afhandeling is er de wens om hier en daar een mail te kunnen sturen vanuit iTask naar de melder. Ivm veiligheid staat de optie nu op de server uitgeschakeld omdat deze mails niet beveiligd zijn. 

 

Momenteel wordt Zivver geïmplementeerd het lijkt ons erg nuttig om vanuit iTask mbv Zivver naar ‘ externen’  te kunnen mailen. De koppeling bestaat nu niet begreep ik, zijn er meer geïnteresserden in zo’n soort constructie?


1 reactie

Deze behoefte is er zeker. Onlangs nog hebben wij hierover vragen neergelegd bij zowel Infoland als ZIVVER. Wij willen vanuit iTask een beveiligde mail naar externen sturen. Het blijkt dat voor het gebruik van ZIVVER, een applicatie mail submission moet ondersteunen. Infoland geeft aan dat iProva dit niet ondersteunt. Daarnaast begrepen wij van ZIVVER dat ze bezig zijn om een alternatief te ontwikkelen (is nog niet klaar). Dit alternatief zou mogelijk wel weer kansen richting Iprova bieden. 

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring