Nieuws

🎈 Interactieve documenten: de nieuwe standaard voor efficiënt documentmanagement

  • 28 januari 2019
  • 4 reacties
  • 1392 Bekeken
🎈 Interactieve documenten: de nieuwe standaard voor efficiënt documentmanagement
Reputatie 7
  • Infoland Community Manager
  • 190 reacties
Goed nieuws! Vanaf vanaf iProva 5.10 presenteren we jullie een nieuw documenttype: Interactieve documenten. Dit is dé nieuwe standaard voor efficiënt documentmanagement, waarmee je snel en gemakkelijk relevante informatie kunt vinden, zonder dat je het hele document moet doorspitten.

Je kent het vast wel; ellenlange, statische en vooral tijdrovende documenten die je moet doorspitten om bij de essentie te komen. Zonde van je kostbare tijd, toch? Daarnaast lezen mensen steeds minder; kennis nemen we tegenwoordig het liefste tot ons via video of foto. Kortom, documenten en protocollen zijn toe aan vernieuwing. Met de komst van interactieve documenten is het zoeken naar de juiste informatie in documenten verleden tijd.
Dankzij slimme vragen en beeldmateriaal met interactiviteit is het niet meer nodig om uitgebreide documenten en protocollen te lezen. Je krijgt namelijk direct de informatie die op dat moment voor jou relevant is.

Benieuwd hoe je met interactieve documenten ook binnen jouw organisatie de nieuwe standaard kunt neerzetten?
Wil je een maand interactieve documenten gratis uitproberen?
Stuur dan een mail naar sales@infoland.nl.

4 reacties

Reputatie 2
Interactieve documenten zit niet standaard in versie 5.10 bij iProva on premises. Die informatie mis ik.
Hoi @Horsm ,

Je vindt die informatie bij de meest gestelde vragen:
  • Voor organisaties met licenties voor iProva Documenten & Processen (op basis van het aantal medewerkers) is de interactieve documenten functionaliteit inbegrepen.
  • Voor organisaties die licenties voor iDocument hebben op basis van het aantal documentbeheerders, is een aanvullend aan te schaffen licentie vereist. Neem contact op met je accountmanager of mail naar sales@infoland.nl voor een prijsopgave.
Reputatie 2
Wij hebben geen licentie op basis van het aantal documentbeheerders. Wij hebben een onbeperkt aantal beheerders. Ik weet niet waar onze licentie dan op gebaseerd is. Vermoedelijk op aantal medewerkers, maar dan zou het er bij in moeten zitten. Is niet zo.
Wie heeft er op dit moment al ervaring met gebruik van interactieve documenten? Ik ben aan het verkennen wat dit voor onze organisatie kan opleveren. Wij werken (nog) niet met apps. Iedereen in ons ziekenhuis kan schrijven, heeft de rol als auteur. Dienen wij dan alle medewerkers te trainen in het maken van interactieve documenten? Het zal hen ook extra werk kosten om deze documenten te maken in vergelijk met hoe het nu gaat (sjabloon wordt toegestuurd door beheerder, inhoud vullen adhv sjabloon structuur, concept indienen).

gr. Joyce Bakker, SJG Weert

Reageer