Opname

Documentbeheer – Labo HeTuMo – Ziekenhuis Netwerk Kempen

  • 1 June 2023
  • 1 reactie
  • 138 Bekeken

Reputatie 5
Badge +1

Op dinsdag 23 mei organiseerden wij een klantevent, speciaal voor onze Belgische Medische laboratoria. Bijna 70 Zenya gebruikers kwamen samen in Kasteel Tivoli in Mechelen om kennis te delen en elkaar te ontmoeten. @Verschaeren Jan en @Soontjens Steven - Klinisch biologen bij HeTuMo van Ziekenhuis Netwerk Kempen - verzorgden een klantsessie en deelden hun evaring met het beheren van o.a. verslagen, functiebeschrijvingen, kwaliteitshandboek in Zenya DOC. 


Bekijk hieronder de opname of lees de samenvatting van deze sessie terug. 

 

 

Samenvatting
Allereerst heeft Jan geschetst hoe HETUMO is ontsprongen uit een fusie van 4 Kempische ziekenhuis laboratoria klinische biologie welke tevens ook behoren tot Ziekenhuisnetwerk Kempen.

Nadat Jan ons heeft meegenomen in een stukje geschiedenis over het ontstaan van HeTuMo, heeft Steven een mooie uiteenzetting gegeven over waarom ze gekozen hebben voor één autonome Zenya omgeving voor het beheer van documenten met Zenya DOC. Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden werd door Steven duidelijk gemaakt dat Zenya DOC een goede oplossing biedt om up-to-date informatie te delen en te raadplegen op een eenvoudige, uniforme manier met alle betrokkenen, wat tevens ook hun doel was. Tijdens de sessie kwam de inrichting van Zenya DOC aan bod, de migratie vanuit Mithras en een stuk over hoe Zenya DOC ondersteuning kan bieden bij ISO 15189.

Het was mooi om te horen hoe samenwerkingsverbanden tussen verschillende organisaties kunnen leiden tot het efficiënt en snel raadplegen van kwaliteitsvolle informatie. Waar er heel wat voordelen werden aangekaart tijdens de presentatie, kregen we meteen ook met een kwinkslag enkele tips mee om onze Zenya software nog verder te optimaliseren.

 

Deze samenvatting is geschreven door @NIels (Niels Boghmans)

Heb je hier nog vragen over? Stel ze dan gerust hieronder.


1 reactie

Mooi gebracht Jan en Steven!

 

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring