Vraag

Hoe stel je verslagen beschikbaar via het portaal?

  • 26 March 2019
  • 1 reactie
  • 158 Bekeken

Reputatie 1
Badge +1
In het verleden hebben we er in AZ Turnhout voor gekozen om ook onze verslagen in Infoland op te slaan zodat onze medewerkers en artsen alle informatie snel op één plaats kunnen terugvinden. Een deel van deze verslagen staat als privé ingesteld, bijvoorbeeld afdelingsverslagen die enkel toegankelijk zijn voor de medewerkers en artsen van deze afdeling/ dienst. Andere verslagen zijn wel ziekenhuisbreed toegankelijk (publieke lezer). Denk hierbij aan verslagen m.b.t. ziekenhuishygiëne, decubitus,...

Wanneer men kiest voor 'Zoeken in alles' en als zoekterm een algemene zoekterm 'decubitus' ingeeft, worden er ook heel veel verslagen als zoekresultaten getoond waar de medewerkers/ artsen eigenlijk niet op naar zoek zijn.
We hadden het idee om een apart portaal 'Verslagen' op te stellen waar iedere medewerker/ arts enkel de verslagen kan raadplegen die voor hem/ haar toegankelijk zijn en dus ook zichtbaar zijn. Maar hiermee lossen we het probleem nog niet mee op dat de verslagen nog steeds getoond gaan worden bij 'Zoeken in alles'.
Heeft er iemand hiervoor tips zodat we dit efficiënter en gebruiksvriendelijker kunnen inrichten voor onze gebruikers? Alvast bedankt!

1 reactie

Reputatie 5
Badge +8
Dag Ellen, in az West stellen we verslagen beschikbaar via het portaal aan de hand van een link 'verslagen' op de homepagina.. dit is een link naar een interne map waar alles terug is te vinden.

Dus wij nemen verslagen niet op in het documentensysteem van iprova omdat we de focus willen behouden op procedures e.d. maar stellen zo wel alles via één medium beschikbaar, zijnde de portalen.

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring