Ziekenhuizen gezocht voor werkgroep RISK Next Gen

  • 13 February 2024
  • 29 reacties
  • 448 Bekeken

Reputatie 3
Badge +6

Hallo,

Wij zijn op zoek naar andere ziekenhuizen die voortvarend aan de start zijn gegaan met RiskNext Gen. Wij hebben deze inmiddels geïmplementeerd en wordt gebruikt voor zowel Arbeidsrisico's en Informatiebeveiliging. 
De afgelopen periode hebben wij regelmatig demonstraties gegeven aan andere ziekenhuizen over onze inrichting. 

Wij willen graag leren met elkaar en van elkaar. Om dit wat concreter te maken willen we graag een gebruikersgroep starten en regelmatig bij elkaar komen om gebruik te maken van elkaars kennis. Uiteraard zijn de ontwikkelaars van Infoland zijn hier van harte welkom. Wij denken dat we dan in gezamenlijkheid tot een nog beter product te komen.

Ben je geïnteresseerd en wil je participeren in deze werkgroep stuur dan een mailtje. Wellicht kunnen we al vrij snel een eerste bijeenkomst plannen in het voorjaar!

@KimWinkel 

@Johan Boons 

@István 

@Bart Bolwijn 

 

Grtz.

Anja en Ellen

Ellen van Hagen 3 maanden geleden

Hallo allen,

De bijeenkomst zal plaatsvinden op 25-04-2024. Jullie zijn vanaf 12.30 uur welkom op het Elisabeth TweeSteden ziekenhuis in Tilburg. Voor lunch wordt gezorgd!

Als jullie willen doorgeven of en met hoeveel jullie komen op het volgende emailadres: zenya@etz.nl, dan krijgen jullie daags van te voren een email met routebeschrijving en programma. Zijn er onderwerpen waarmee je met de aanwezigen van gedachten wilt wisselen, geef dit dan ook door!!

Heb je specifieke dieetwensen, dan horen we dit ook graag. We kunnen hiermee dan met de lunch rekening houden.

 

We hopen jullie de 25e te zien!

 

Anja & Ellen

 

Bekijk origineel

29 reacties

Reputatie 5
Badge +8

Goed initiatief. Zou eigenlijk graag aansluiten, waren het niet dat ik die dag in de ochtend al een belangrijke afspraak heb staan.

Zou er daarnaast op z'n vroegst 13:15 kunnen zijn.

Of is er inmiddels al zo'n wachtlijst dat er nog een sessie gaat komen? Daar houd ik mij dan graag voor aangeraden.

We zijn hier een heel eind op weg met de inrichting van de ISMS aspecten, maar zijn nog aan het plannen voor verdere uitrol voor b.v. de gehele management laag.

Reputatie 5
Badge +8

Krijg helaas terug dat zenya@etz.nl niet meer in gebruik is. Stuur mij anders een een direct berichtje indien er nog plaats beschikbaar is voor de 25e. Alvast bedankt!

Reputatie 3
Badge +6

@JesseV 

 

Hoi Jesse,

We zitten idd vol en nog geen afmeldingen ontvangen. We hadden niet verwacht dat er zoveel gegadigden zouden zijn. Dat is natuurlijk een goed teken dat er daadwerkelijk behoefte aan is. Het zal zeker een vervolg krijgen. Over de vorm moeten we het nog hebben.

Het mailadres hebben we gecontroleerd en deze is toch in echt wel in gebruik. Mail anders even naar e.vanhagen@etz.nl. Dan hebben we in ieder geval elkaar emailadres.

 

Groetjes

Ellen

Reputatie 3
Badge +6

Beste mensen,

Tevreden zijn we met de opkomst en de inbreng! Dank hiervoor.

Tijdens deze recente bijeenkomst over risicomanagement in Zenya, waar met veel enthousiasme is deelgenomen voor diverse zorginstellingen,  is er een “gebruikersgroep” opgericht. De volgende bijeenkomst is gepland voor 01-10-2024 (onder voorbehoud) en wordt georganiseerd door LabPon. Er wordt een centrale lijst bijgehouden met alle ideeën, die in lijn met de opleverdata van de leverancier besproken zal worden met de betrokkenen en de leverancier. Een van de deelnemers zal een Microsoft Teams groep opzetten en alle betrokkenen uitnodigen. De presentatie en resultaten van de bijeenkomst zullen met de groep gedeeld worden.
Zijn er nog verdere liefhebbers die willen aansluiten dan kun je dit kenbaar maken!

 

Tot gauw

Anja&Ellen

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring