Vraag

E-mail sturen naar actienemer bij verstrijken deadline

  • 7 november 2019
  • 3 reacties
  • 131 Bekeken

Is er een mogelijkheid om automatisch een e-mail uit te sturen naar een actienemer bij het verstrijken van de deadline van de actie (<> deadline van de melding)?

Zo ja, hoe en waar kan ik dit configureren?

Ik weet wel waar ik de deadline kan instellen, maar waar en hoe automatische herinneringen instellen vind ik niet.

Alvast bedankt voor de feedback.


3 reacties

Hoi @evads ,

Notificaties over het naderen en het verstrijken van de deadline van een actiepunt worden automatisch naar de actienemers verstuurd. Je hoeft daar zelf niets voor in te stellen.

Je kunt de tekst van het e-mailbericht en de notificatie wel aanpassen via Applicatiebeheer > Systeeminstellingen > Systeemsjablonen.

Het gaat dan om de sjablonen:

  • Deadline van een aan mij toegewezen actiepunt nadert.
  • Deadline van een aan mij toegewezen actiepunt is verstreken.

 

Het aantal dagen vanaf wanneer een deadline voor een actiepunt ‘nadert', kun je instellen via Applicatiebeheer > Meldingen > Instellingen (op tabblad Algemeen).

Gebruikers kunnen via hun abonnementen zelf aangeven of ze deze notificaties willen ontvangen als taak en/of als e-mailbericht en met welke frequentie.

 

 

Reputatie 2
Badge +3

Wat ik hierbij jammer vind, is dat je deze mails (herinnering deadline actiepunt) niet terug kunt vinden bij de extra info of in het activiteitenlog. Voor een coördinator is niet te zien of er vanuit het systeem een herinneringsmail verstuurd is of niet. Je weet immers niet of iemand dit bij zijn/haar abonnement aan of uit heeft staan.

Het zou voor ons heel fijn zijn wanneer dit aangepast werd en inzichtelijk werd bij de extra info en in het activiteitenlog.

Hoi @J.Vantricht,

Voor het niet loggen van het versturen van de herinneringsmail; onze servicedesk pakt dit verder op.

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring