Vraag

Opmaak emailsjabloon meldingen veranderd na update iProva 5.14

  • 29 april 2020
  • 2 reacties
  • 43 Bekeken

Reputatie 6
Badge +8

Wij zijn vorige week geupdate naar iProva 5.14. Nu zijn wij er gisteren achter gekomen dat de emailberichten die verstuurd worden vanuit de workflow van een melding, een andere opmaak hebben gekregen. Tussen elke regel zijn automatisch één of meerdere ‘enters’ toegevoegd. Hierdoor zijn emailberichten onnodig lang en minder goed leesbaar geworden. Dat is voor een gebruiker jammer. Informatie die anders mooi op het beeldscherm paste, valt nu van het beeldscherm en hiervoor moet naar benenen worden gescrolld. Gebruikers zijn dit niet gewend, waardoor cruciale informatie kan worden gemist.   

 

Deze mail werd tot en met versie 5.13 altijd verstuurd (alle tekst netjes zichtbaar zonder te scrollen):

 

Na de update naar iProva 5.14 ziet ditzelfde mailtje er zo uit (en moet er gescrolld worden om alle informatie te kunnen zien:

 

Met in totaal 382 emailsjablonen is het geen doen om die allemaal handmatig aan te passen en alle extra ‘enters' weg te halen. Is hier een andere oplossing voor?  


2 reacties

Reputatie 3

Lijkt erop alsof er iets aan de hand is met de stylesheet voor het e-mailbericht. Ik vermoed dat er niet zozeer extra enters in staan, als dat elke enter extra witruimte veroorzaakt. Je kunt het best een incident melden bij de servicedesk, zodat ze het samen met je kunnen uitzoeken.

Reputatie 3
Badge +5

@Berber Werkman   Wij hebben deze melding doorgezet naar onze Servicedesk

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring