Vraag

Wijziging van de deadline van taken

  • 28 juli 2020
  • 1 reactie
  • 21 Bekeken

Badge +1

Bij het wijzigen van de deadline van actiepunten in Melden & Analyseren (iTask), wordt de datum niet aangepast in je takenlijst. De oude datum blijft in je taken zichtbaar, terwijl op de achterkant de datum is aangepast. In de rapportage komt wel de nieuwe datum. Hoe gaan jullie hiermee om..?


1 reactie

Reputatie 3
Badge +5

Beste @jeanette ,  hier nog even de samenvatting zoals mijn collega deze verwoord heeft:

 

Het klopt inderdaad dat de tekst in de taak niet wordt aangepast, ook niet op het moment dat de daadwerkelijke gegevens worden gewijzigd.

Wanneer een taak wordt aangemaakt dan wordt deze gevuld met de gegevens die op dat moment beschikbaar zijn. In het geval dat bijvoorbeeld een deadline wordt aangepast, dan zal deze helaas ook niet in de tekst van de taak zelf worden aangepast. Zodra de taak wordt aangemaakt dan staat de tekst die hierin staat ook vast, deze wordt ook niet aangepast indien er iets zal veranderen in de melding zelf.

De reden hiervoor is omdat meldingen in de takenlijst is een gegenereerde melding is op basis van de informatie die er op dat moment was. Dit kun je zien als een e-mail die is verstuurd met deze informatie, informatie in een e-mail veranderd na verloop van tijd ook niet.

Dit is hoe de werking van taken is ontworpen, hier kunnen helaas niets aan veranderen.

 

We zijn echter wel benieuwd hoe andere organisaties hierover denken

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring