Covid-19: IGJ toetsingskader Vaccineren in iProva

  • 19 januari 2021
  • 3 reacties
  • 208 Bekeken

Reputatie 2
Badge

De inspectie voor Gezondheidszorg en Jeugd heeft afgelopen week het toetsingskader voor het vaccineren tegen Covid-19 vastgesteld. In dit kader wordt benoemd wat de inspectie toetst op de locaties waar gevaccineerd wordt.

Infoland is benieuwd hoe veel communityleden dit intern inzetten om het vaccinatieproces te auditen daarom hebben we deze poll opgezet. Laat je stem horen! 

Daarnaast zijn we natuurlijk benieuwd naar hoe je het kader inzet. Je kan dit toelichten in een reactie. Mocht je het toetsingskader van het IGJ al omgezet hebben naar een iProva kader, laat het dan weten. Andere leden kunnen daarmee ook geholpen zijn. 

Het IGJ toetsingskader voor het vaccineren tegen Covid-19


3 reacties

Reputatie 1
Badge +5

Beste @Lisette ,

Dit is voor onze organisatie relevant en wij gaan deze gebruiken om het vaccinatieproces te toetsen. Nog niet omgezet naar een iProva kader. Maar ontvang deze graag als iemand dat al gedaan heeft.

Groet Diana 

Reputatie 2
Badge +1

Dit is wel relevant voor onze organisatie en wordt gebruikt als checklist. Op dit moment nog geen directe noodzaak om het om te zetten naar I-prova

 

groeten Sophie

In de databank LORENZ van de NVZ is dit toetsingskader opgenomen. Alle ziekenhuizen hebben inmiddels een handmatige of automatische verbinding met LORENZ en kunnen beschikken over deze informatie en zo nodig intern delen via hyperlink.

 

Hartelijke groet,

Christa Gijsbertsen, projectmedewerker LORENZ Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring