Vraag

Rapportage van één ingevulde vragenlijst

  • 29 januari 2021
  • 6 reacties
  • 38 Bekeken

Badge

Wij gebruiken de module vragenlijst voor het uitvoeren van werkplekinspecties. Wij vinden het wel zo netjes om de “gecontroleerde” werknemer een rapportage te overhandigen met de uitkomsten van de werkplekinspectie.

 

Hoe maak je een rapport van 1 ingevulde werklijst, dat gedeeld kan worden?


6 reacties

Beste Gertjan,

Je hebt de volgende  mogelijkheden;

  • Ga naar de lijst met ingevulde vragenlijsten. Klik vervolgens op een vragenlijst om de ingevulde vragenlijst weer te geven. Je kunt nu in de knoppenbalk op ‘Afdrukken’ klikken om de ingevulde vragenlijst af te drukken.
  • Ga naar de lijst met ingevulde vragenlijst. Kies de vragenlijst door het selectievakje aan te vinken. Klik daarna in de knoppenbalk op ‘Rapport bekijken'. Dit rapport kun je daarna afdrukken of exporteren naar Word.
Badge

Beste Inge, bedankt voor je duidelijke uitleg. Wij hebben echter een vrij uitgebreide vragenlijst. Met de beschreven functie wordt voor elke vraag een nieuwe pagina aangemaakt. Wat er op neer komt dat het wordt bestand uit ongeveer 60 pagina's bestaat.

Is het mogelijk om deze instelling aan te passen?

Je kunt de instelling niet zelf aanpassen.

Is de tweede optie (afdrukken van het rapport voor één vragenlijst)  een alternatief?

Badge

Helaas niet. Inmiddels binnen de rapport mogelijkheden wat meer ge-experimenteerd. Het scorerapport met opmerkingen geeft een mooi compact overzicht. We zijn alleen nog op zoek op welke wijze we dan de specifieke vragenlijst kunnen selecteren. Door bijvoorbeeld de datum of beter nog op de geselecteerde persoon te kunnen selecteren.

Reputatie 6

Beste Gertjan,

Bij een score-rapport is het naar mijn weten wel mogelijk om bij de filters te filteren op een specifieke vragenlijst, en een specifieke datum. Geselecteerde persoon is niet mogelijk.

Badge

Há Koen, bedankt voor de tip. We gaan onderzoeken of dit voor de betreffende stakeholder te gebruiken is.

Reageer


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring